Komentāri: SPKC atbildes iedzīvotājiem soctīklos izraisa milzīgu ažiotāžu

Laine

Aizveda, atveda, dzīvo tālāk. Ko tur vairs uztraukties.

7.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Atbildējis SPKC viltus profils....

7.feb 2022 Atbildēt
Valdis Kurmis

...ar datoram līdzīgu priekšmetu !

7.feb 2022 Atbildēt
Inguna Neminska

Forši ! : DDD ..... Ja viltus, tad ne sliktāks par oriģinalo. Nav vismaz tik bezjēgā garlaicīgs

7.feb 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Protams komentaros iesmirdejis viens govs19mizis - kuvalds jau sak vibret

7.feb 2022 Atbildēt
Laine

Kāds tu paškritisks, Andrīt. :))

7.feb 2022 Atbildēt
Ilze

Nu, tur jau iepriekš ir novērotas neadekvātas atbildes. Parasti brīvdienās un pavēlāk vakarā, kas liek domāt, ka SPKC darbinieks, kam ir piekļuve iestādes twitter kontam, dzer un raksta pālī. Tur būtu vajadzīga dienesta izmeklēšana, kas un kādā stāvoklī un reibuma pakāpē veic komunikāciju ar sabiedrību.

7.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Lai taču..! :)

7.feb 2022 Atbildēt
Laima Plūksna

Traki, traki mums iet ar tiem cilvēciņiem, FUI, ka tā var atbildēt. Man jau arī šis sāk piegriezties, gribētos man vienreiz iet ,kur gribu ar masku, sertifikātu un nekādus ierobežojumus un karantīnas.

7.feb 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ko tu vel sagribeji - shitie slimie mesla waxseri jaiesledz pagrabos un ar kuvaldu. Brivi var iet (protams ari iet, jo planpratinnu murgus neviens veselais neieveros) tikai VESELIE - bez svakcinam, bez aitu kodiem, bez uzpurnniem

7.feb 2022 Atbildēt
Andis

Nespīdēs jums tas, jo nevakcinētais saķers covid vai ko citu un ar simptomiem gulēs mājās 5cas dienas, kamēr vīruss infekciozs, bet vakcinētais bez imunitātes palicis var būs vīrusu infekciozs un tā izplatītājs mēnešiem un it īpaši ar tāda nobrukuša omikrona pārveidojumu. ... salīdzinājumam, jūsu mājā savācas bomži un liek vaļā ar dzeršanu, bet jūs esiet par nespēcīgu, lai situāciju mainītu.

Domāju, ka tieši uz to cer covid sektanti vadībā un būs vēl jautājums, kas jūs galā piebeigs pirmais - slimības vai covid sektanti vadībā, kuri jums piedāvās apmaiņai pret karantīnu mūža garumā vēl vienu jaunu brīvības busterīti.

7.feb 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Vispār tas ir ļoti nekorekti. Iedomājies vecu cilvēku, kuram tāpat ir grūti ar saprašanu. Saprotu, ka viņi ir pārslogoti, bet, bet, bet...

7.feb 2022 Atbildēt
Andis

Tajā iestādē strādājošiem vispār trūkst loģiskās domāšanas un tie visi ir patriecami un tālāk pieņemami darbā tikai tad, ja nav kaut kādi palīgskolu beidzēji... dresēti pērtiķi, kā tas ir tagad. Tas, ka tas ir tā, par to jau pārliecinājos pagājušā gada pavasarī, kad no Itālijas ieceļojušiem, no tiem stingras epidemioloģiskas prasības, bet no Vatikāna atvieglotas. Viņi laikam domā, ka Vatikāns atrodas uz Džefrija Epsteina salas, bet ne Itālijā. Varbūt pāvestu no Leonardo da Vinčī vārdā nosauktās lidostas ar helikopteru uz Vatikānu pārved, bet visiem pārējiem kaut kā tie gandrīz 30 km jāpārvar ar sabiedrisko transportu un laiks ko tajā pavada (uz vienu pusi) arī pārsniedz tās maģiskās 15 minūtes.

Visa SPKC veidotā covid statistikas lapa ir pilnīgs mēsls, kurā visā savā spozmē atspoguļojās pilnīga nekompetence - viņiem jaunais vīrusa paveids kopš konstatēšanas brīža vispār kaut kāds mironisks - Latvijā konstatē pusmēnesi vēlāk, kā visur citur un tad tas pa piecām nedēļām tik delta pārveidojumam atkarojis nieka 12%, kaut pa to laiku jau tas pilnībā ir izspiedis delta pārveidojumu. Tieši tas pats ar vakcināciju uzsākušu piecas nedēļas uzskatīt par nevakcinētu un bāzt to klāt pie nevakcinētiem, kaut realitātē tie ir galvenie slimības pieauguma un mirstības vaininieki... jā, tieši tādi paši vaininieki, kā Kariņš un Pavļuts, kuri jūs mudina un spiež saslimt, un arī mirt.

Ja par sejas maskām, tad pareizi vai nepareizi uzliktas, tam nav pilnīgi nekāda nozīme, jo tās nav domātas aizsardzībai pret vīrusiem, bet gan, lai veicinātu saslimšanu - bērniem nograutu imunitāti ar veselībai un dzīvībai bīstamu CO2 koncentrāciju aiz sejas maskas skolā, bet veikalos un sabiedriskās vietās infekcijas pilienus sasmalcinot, lai tā varētu ilgāk uzturēties gaisā un kādam palaimētos ieelpot un saslimt.

7.feb 2022 Atbildēt
V.B.

Protams pseidopandēmijai atbilstošs

Apjāja jūs visus

12.feb 2022 Atbildēt

Komentēt