Sieviete lidmašīnā sarīko konfliktu sejas maskas dēļ

© twitter.com

ASV lidmašīnas reisā sieviete satrakojas un izraisa vardarbīgu konfliktu ar citu lidmašīnas pasažieri, jo nav uzlikta sejas maska.

Mikroblogošanas vietnē „Twitter” ievērojamu vērību ( gandrīz 8 000 komentāru un 61 000 „Patīk” atzīmju) guvis video, kas ievietots „Atlanta News” profilā.

Video uzņemts ASV lidmašīnas reisā no Floridas pilsētas Tampas uz Atlantu Džordžijas štatā.

Tajā redzams, kā jauna sieviete ar sejas masku uz zoda uzsāk konfliktu ar vīrieti gados, kuram sejas maska nav. Sieviete uzstāj, lai vīrietis uzliek sejas masku, viņš to nedara, situācija kļūst saspringtāka, turpinoties ar personīgiem apvainojumiem un rupjākiem vārdiem. Apkārtējie pasažieri un lidmašīnas personāls cenšas konfliktu izbeigt un sievieti aizvirzīt prom no vīrieša. Pēc vīrieša necenzētiem izteikumiem sieviete atbild ar pļauku, kļūstot vēl agresīvāka, uz ko vīrietis atbild, ka viņa pēc šī visa var nonākt cietumā.

Kad stjuarte un citi pasažieri aizvirza sievieti prom, viņa vēl izkliedz: „Es uzlikšu masku, ja to uzliksi Tu!” Video noslēdzas ar to, ka, nosēžoties lidmašīnai, to sagaida policijas ekipāža.