Komentāri: Labklājības ministrs pamatīgi izgāžas TV raidījuma tiešraidē

bezkaunīgais sivēns

Iemesls paņirgšanai ir, bet zināma porcija demagoģijas arī tur ir klāt. Vēl varēja turpinot iztaujāšanu pajautāt, cik katrā mājsaimniecībā ir personas.

17.dec 2021 Atbildēt
Andris

Pasaki man kaut vienu iemeslu, kādēļ Labklājības ministram nezināt kaut vai vidējos rādītājus par nozari, kurā viņš ir galvenais ? Tajā skaitā arī vidējo rādītāju cik tad cilvēku ir saimniecībā. Viņš tak ir ministrs - nozares vadītājs, nevis (varbūt( stulbs un truls bezkaunīgs ruksis.

17.dec 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns atbilde Andris

Kā jau to nosaka "labais tonis", tad eventuālais oponents, protams, ir jānolamā un tas Tev veiksmīgi ir izdevies. Vienmēr esmu iestājies par lamāšanos. DDD

Kas attiecas uz mājsaimniecību ( un ne to vien) skaitu , tad priekš tam ir Centrālā statistikas pārvalde (CSP) ,kuras dokumentos ir iespējams atrast pilnīgi visu un raidījuma vadītājam nav velti jātērē ētera laiks. To pašu iesaku arī Tev, tur atradīsi daudz un dažādus datus, kas Tev dos iespējas kādu pārsteigt ar savām zināšanām.DDDD

17.dec 2021 Atbildēt
Ojars Vilcins atbilde bezkaunīgais sivēns

Tad nah....tāds ministrs vajadzīgs,sile nav bezizmēra

22.dec 2021 Atbildēt
cilveks444

JKP sektants visā sava stulbuma pārākajā pakāpē.

17.dec 2021 Atbildēt
jabis

žēl, ka gudrāko no gudrajiem latviešiem tā noliek. Ja tā taisnība, tad vajadzēja noslepenot. Tam jābūt valsts noslēpumam.

17.dec 2021 Atbildēt
Arvids

Ir par šo JKP sektantu vēl kāds daudz nekrietnāks n-tajā pakāpē - Latvijas attīstībai lietu kārtotājs Jaunpups. Palasiet viņa jaunās runas pērles par 60 tūkst. atlaistajiem nevakcinētajiem.

17.dec 2021 Atbildēt
Ojars Vilcins

To jaunpupu prasās izdrāzt

22.dec 2021 Atbildēt
Ludmila Geida

Kā lab tad ministrs, neapskatīja statistikas rādītājus, pirms nāca uz raidījumu.

17.dec 2021 Atbildēt
Edgars Bumeistars

Ari to vinshs neprastu,jo ir par mulki,, shi saema pierada ka tur mulko stipri viraak par gudriem.. taapec valsts ir novesta taada nabadzibaa,,

17.dec 2021 Atbildēt
Banuta Osite

Netikai labklājības ministris daudz ko nezina ,bet uzskatu ka arī pārejās valdības galvas daudz ko nezina un negrib zināt ,kas notiek ar latvijas tautu kopumā .

17.dec 2021 Atbildēt
Ojars Vilcins

Lai tie zagļi aizbrauc uz laukiem,pačolē kā tauta dzīvo,sūdīgāk kā pēc kara

22.dec 2021 Atbildēt
Tamara Zalkovska

Viņš jau riktīgs cūkgans,ne viņam staja ne runa. Lai kautko izspļautu tad

raustas kā mī...... Untad arneko konkrētu nepasaka,near pieņem. Kurš bij tads muļķis kas cūkganu iecēla par ministru>?????

17.dec 2021 Atbildēt
Ojārs Blumbergs

Dombura jautājums ir provokācija -ne vairāk ! Liela daļa no šīm mājsaimniecībām Latvijā vien skaitās,bet mājas jeb saimniecības skursteņi jau gadiem kūp teiksim tā- BRITU SALĀS . Un tādēļ teiksim skaidri-īsto ,darbojošos mājsaimniecību skaitu tikpat maz cik to zina viens diskutants ,tik zina otrs. Arī tas ,ka Domburs ar šādu situāciju līdz šim savos inform - a m a t o s samierinājies garu gadu gaitā ,vairāk runā par sliktu Domburam ,nekā "kumeļministram".

17.dec 2021 Atbildēt
Genovefa Uzulniece

Visu patieso informāciju noskaidrot nav nekādu problēmu, ja ministru kaut kas no tā interesētu! Priekš tā ir pašvaldības, kuras var nodot savu patieso samniecību un iedzīvotāju skaitu pat pa dzimšanas gadiem, atlie k tikai visu pašvaldību datus sasummēt.

19.dec 2021 Atbildēt
Ojars Vilcins

Tu ēzeli gadījumā pēc bērzi Eglīša radinieks

22.dec 2021 Atbildēt
Andris Kokorevics

Ai ai ai to var pārbaudīt interneta cik nabagu cik pensionāru nabagu .šis draugs nedomā pa tautu bet skaita naudu cik viņa ministrija var saņemt bez liekiem izdevumiem traki

17.dec 2021 Atbildēt
Jānis

jāspricējas! kā gan savādāk uzkačāt IQ?

17.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Kaut kā pie kājas, vai zina vai nezina.

20.dec 2021 Atbildēt
Raivis Plivna

galvenais,ka banānus saskaitījis LIDL

25.dec 2021 Atbildēt
Raivis Plivna

Šitādus lohus nosist..valsts naudas izzadzēji..

25.dec 2021 Atbildēt

Komentēt