Akrobāte dalās ar cirka dzīvi; "Tagad viņi var tevi klonēt!"

© cnn.com

“Cirque du Soleil” cirka māksliniece Lea Torana Džennere atklāj, cik dažādus un neparastus mērus noņem, kad kļūst par “Cirque du Soleil” komandas daļu.

Cirka māksliniece-akrobāte Lea sociālajā vietnē “Tik Tok” publicējusi video, kurā rāda, cik laikietilpīga un nopietna ir mēru noņemšana kļūstot par cirka komandas biedru, tā neaprobežojas ar auguma parametriem vien.

Komentāros pie video kāda sekotāja ierakstījusi: “Ak, mans Dievs! Tagad viņi var tevi klonēt.” Kāds cits raksta: “Viņiem vajadzētu 3D skeneri.”

Video parāda, ka mēri tiek noņemti visam augumam ( vidukļa, galvas, krūšu, gurnu, kakla apkārtmērs, auguma, kāju, roku garums), uzņemti fotoattēli dažādās gaismās, matu krāsas toņa fiksēšana, ādas toņa fiksēšana un pielāgošana audumam.

Dīvaini

Parīzes olimpiskajās spēlēs sportisti tiek izguldīti no kartona izgatavotās gultās. Virs kartona ir visai plāns matracītis. Soctīklos klīst neskaitāmi video, kuros sportisti dažādos veidos izmēģina gultas - izrādās, ka tās ir gana izturīgas arī tad, ja pa tām lēkā un met kūleņus.