Kariņš, Pavļuts, Levits... soctīklus uzspridzina foto no Halovīna vakara

© F64

Mikroblogošanas vietnē Twitter populārs kļuvis kāds fotoattēls, ko Latvijas iedzīvotāja iemūžinājusi Halovīna vakarā, kad bērni, pēc svētku tradīcijām, bija ieradušies lūgt saldumus.

Foto redzami vairāki bērni, kas tērpušies premjera Krišjāņa Kariņa, veselības ministra Daniela Pvaļuta un prezidenta Egila Levita "maskās".

"Kaimiņbērni nāk pēc Helovīna končām. Aiz durvīm saka: “Saldumus vai vakcinēsim!” Atveru un tur priekšā! Lai viņiem pilns maiss konču," raksta foto autore.

Tikmēr komentāros cilvēkiem dažādi viedokļi par redzēto. Daļa raksta, ka tas tiešām ir asprātīgi un par izdomas trūkumu sūdzēties nevar, daļa savukārt kritizē bērnu vecākus, kas "ieaudzina" šādus principus.

"Dodu 95%, ka vecāki šo "iepotējuši. Galīgi nav smieklīgi, jo faktiski retorikā tiek izteikts, ka vakcinēšanās ir kas nosodāms un slikts," teikts kādā komentārā.

Dīvaini

Rīdziniece Jūlija pirms nedēļas kopā ar 11 gadus veco dēlu devās uz tirdzniecības centru “Olimpia”, lai iegādātos zēnam drēbes skolai. Pēc nogurdinošas iepirkšanās Jūlija nolēma ieturēt pusdienas veikala ēdināšanas zonā, kur viņu sagaidījis nepatīkams pārsteigums, vēsta "Bez Tabu".