Komentāri: VIDEO: kāds skolēns Krievijā izrādās gudrāks par Putinu

Andis Aizpurs

Nu tas ir piedodams,bērniem taču pieder nākotne!:)

2.sep 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Malacis zēns, ka nenobijās. Cik es atminos tad Septiņgadu karā Krievija un Zviedrija bija sabiedrotās, kad visas Eiropas toreizējās lielvaras kāvās koloniju dēļ.

2.sep 2021 Atbildēt
Māriņa

Ko var gribēt no šī urļika, tik vien zina, kā krievu tautu kūdīt pret visu pasauli. Krievzemju atguvējs māk tikai uzbrukt vājākām tautām, bet par Aļasku kaut kā piemirsis.

2.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Letiņi ar sabiedroto ASV protams Afganistānā un Irākā vājākiem neuzbrūk? Tikai nesaki,ka cīnās pret terorismu.

2.sep 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Dzēsts lietotājs

Dzintar, kādi vājākie, pamācies vēsturi - Afganistāna nekad nav tikusi iekarota. Tur nav tikai letiņi, bet vesela valstu koalīcija. Tā ir trešās pasaules valsts, kur mūžīgi notiek cilvēktiesību pārkāpumi un tautas degradācija. Veci veči apprec 12gadīgas meitenes un tur sev veselu harēmu ar tādām. Var vēl diskutēt par metodēm, taču nevajag spekulēt ar jēdzieniem. Paskaties attiecīgās vietnēs, kā viņi griež galvas dzīviem cilvēkiem. Esmu to redzējusi, un diez vai Tu nonākot viņu vietā, runātu par terorismu un citām muļķībām šādā plaknē.

2.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

Nē, neuzbrūk.

Ja nezināji, Latvijas armijas kontingents ir vien instruktori, aktīvā karadarbībā neiesaistās.

Bet, dzintar, kamdēļ tava krievija uzbruka vājākam- Ukrainai?

2.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Māriņa

Māriņa, termins "trešās pasaules valsts", nebūt nenozīmē nabadzīgu valsti. Pret EU, UK tagad arī ir "trešās pasaules valsts".

2.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Māriņa

Oi,oi laikam NATO un ASV ir ''Māte Terēze''.No Irākas protams naftu ārā nekačāja un nekačā? Visu apgabalu jātur savās rokās,bet muļķīšiem baro batonus ,ka glābj apbižotos .Internetā var atrast ari ASV karavīrus, kuri runā atklāti par īstajiem mērķiem.Vjetnamā ari nesot ''demokrātiju'' meta napalmu,ķīmiskos ieročus un tt.Fotkas paskaties.Nejaušām 3 miljonus nomušija.Nevajag tēlot naivas kaziņas.Paskaties cik ASV karu un revolūciju izraisija,nu protams lai apbižotos aizstāvētu.?Izmet no galvas pasakas par labiem onkuļiem, kuri staigā ar konfektēm gar bērnudārziem un čamda priekšgalu.

3.sep 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Dzēsts lietotājs

Es arī neaizstāvu ASV, es runāju par to, ka kaut kāda iejaukšanās ir likumsakarīga, tā nevarēja mūžīgi turpināties. Es tikai redzu, ka tev ir akls naids pret ASV, jo tu nevienā vietā pat nepieminēji Krieviju, kas Afganistānā visu iznīcināja tieši tā pat kā ASV. PSRS savulaik izpostīja dzīvi 15 valstīm-republikām, noslaktēja gulagos miljonus, kā atskaņas var just vēl šodien. Kāpēc par to nekad nerunā? ASV nav mūs sūtījuši uz Sibīriju un atņēmuši pēdējo, tev, kā latvietim, vairāk vajadzētu satraukties par tieši to, nevis ienīst valsti, kurā visdrīzāk pat nekad neesi bijis.

3.sep 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Dzēsts lietotājs

''Trešās pasaules valstis” ir apzīmējums, kas joprojām tiek lietots, tagad arī paralēli izmantojot jēdzienu „jaunās industrializācijas valstis” – attiecībā uz tādām zemēm, kā Brazīlija, Meksika un, jo īpaši „Āzijas tīģeriem” Honkongu, Singapūru, Taivānu un Dienvidkoreju, kuru ekonomiskās attīstības tempipatlaban ir straujāki nekā daudzām Eiropas valstīm. Tomēr „trešās pasaules” problēmas ir tās pašas, kas pirms piecdesmit gadiem. Tā ir nabadzība, zems vidējais dzīves ilgums un izglītības līmenis, dzimumu nevienlīdzība, nepietiekama veselības aprūpe un augsta korupcija, dažkārt arī politiska nestabilitāte. Globalizācijas procesi turklāt ir bijuši pret šīm zemēm netaisni, to parādi ir auguši.''

3.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Māriņa

Ko lai saka, Latvija atbilst visiem kritērijiem.

3.sep 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Jelena Sergejeva

Protams, taču BVK runā tikai par ekonomisko stāvokli, kuru es, starp citu, nekur nemaz nepieminēju.

4.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Māriņa

Salīdzināsim varbūt cik karu PSRS izraisija un ASV ? Internetā var atrast.Es dzīvoju PSRS pusi mūža,bet šausmas neatceros.Tagad dzīvot gan bail.Nestrīdēšos.

5.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzēsts lietotājs

Tie jau kā cimds ar roku. Kur viens, tur arī otrs, tas jau no Korejas kara. Ja nepiedalās tieši, tad apgādā ar militāro tehniku;) A ko tad mēs, mēs neko.

5.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Jelena Sergejeva

Latvija pati ir ar pastieptu roku.Paskaties armijas parādes un sapratīsi,kāpēc mēs neko. ASV ir lielākais ieroču ražotājs,bizness kas pieder ari vienam otram bijušajam prezidentam.Katrai piem prettanku raķetei vai kādai elektroniskai ieroču sistēmai ir uzglabāšanas laiks kurā tas jāizlieto.Īsāk sakot,ja nav kara,nav ari $$$$$$..Vēl plusiņš ASV.Paskaties cik atbildīgo amatpersonu(tai skaitā militāro)tika sodītas par nolaidību 11 septembra notikumos? Dīvaini,ka nesodija,bet paaukstināja amatos.Ķā to izskaidrot?

5.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzēsts lietotājs

Kā Tev šķiet kam būtu galvas ripojušas? Tas ir apmēram tāpat, kā ar Krievijas Nord-ost un daudzdzīvokļu māju, kur pie visa bija vainīgi teroristi.

5.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Par teroristiem es domāju FDD.

5.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Jelena Sergejeva

naivi būtu domāt,ka tas Krievijā nebij iespējams ,jo karam vajag iemeslu.Tāpat kā 11 septembris.Kurš tic,ka pāris ēzeļu astīšu mīļotāju nokāpa no ēzelīšiem.nolika vecos kalašņikovus un iedava šitā pat pentagonam? Katra vara dzied to dziesmu ,kura tai ir izdevīga un jādara tā lai reņģu ēdāji dejotu pēc viņu stabules.Tāpat tagad ar to kovidu,pēc TR ziņām pašlaik Latvijas slimnīcās guļ 140 kovida slimo,bet kovidfaniem rokas trīc izdzirdot tikai šito kovida vārdu.Pandēmijas nav un nav bijis.Paskaties vikipēdijā kas ir pandēmija? Cirks uz kura pelna miljonus ,bet ubagi dejo zem stabules.Kovida slimo 14 000 esot bijis.Smieklu jūru izraisa man šitas skaitlis un jāņem vēl vērā,ka ļoti liela varbūtība,ka kāda nullīte ir pierakstīta uz citu slimību rēķina.Visi FDD vai ASV vai Krievijas ir identiski vienādi,savu mērķu labā nomušīs jebkuru.Karš tā ir milzu bagātība noteiktiem cilvēkiem.Paskaties kādas villas sev ceļ Krievijas briežu ganiņš un daudz ko sapratīsi

5.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzēsts lietotājs

Karš tagad jebkurā gadījumā ir bizness. Tur zaudētāju nebūs. Tieši tā pat, kā ar vakcīnām, ir cilvēki kuri tam tic, kā Jēzum. Skries špricēties pa galvu, pa kaklu,it kā viņiem svēto ūdeni špricētu.

5.sep 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Dzēsts lietotājs

Dzintar, ASV neuzbrūk visiem saviem kaimiņiem, bet Krievija to dara nepārtraukti. Pat pēc otrā pasaules kara PSRS uzbruka Ungārijai (1956.) pēc tam Čehoslovākijai (1968.) tad sekoja Čečenijas divi kari, tad Gruzija, tad Ukraina. Ja paskatīsies Krievijas uzbrukumus sākot no caru laikiem, nekāda ASV pat klāt nestāv skaita ziņā. Iemet aci šeit lv.wikipedia.org/wiki/Kategori...ri_ar_Krieviju

To, ka tu esi tipisks savoks, es jau sen sapratu, taču pamēģini tomēr iet līdzi laikam un sāc mīlēt savu dzimteni, neatkarīgi no tās kļūdām. Tava mīļotā PSRS sistēma nekad vairs neatgriezīsies, to vajadzētu saprast un pieņemt. Krievi ir gatavi krist un celties par savu taisnību, un ja jau tu tā mīli Krieviju, tad pacenties tai līdzināties vismaz savas nacionālās apziņas un nostājas ziņā. ASV ir ļoti tālu, aiz okeāna, un viņu kari tevi nekādi neskar. Taču ja Krievija sāks karu, to tu uzreiz sajutīsi uz savas ādas.

5.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Māriņa

Nu pārspīlēt varbūt nevajag. Krievija var tikai rūkt, bet kost nekodīs. Tas ir tā pat, kā Lukašenko solīja Lietuvai pa purnu.

5.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Māriņa

Kāpēc PSRS salīdzini ar tagadējo Krieviju? ASV uzbrūk kam grib un kur grib.Prioritāri valstis kur naftas dahera.Runājot par Čečeniju 1994 gadā Krievijas spēki bij izvesti un runāja par autonomijas pešķiršanu,bet tā kā bez Krievijas atļaujas Čečenija sāka formēt savus militāros formējumus bez Krievijas piekriššanas tad gāja armija atpakaļ.Runājot par čečeniem parunā ar jebkuru cilvēku kurš ir dienējis PSRS armijā.Garantēju,ka būsi ļoti vīlusies.Esmu sovoks vai nē,bet dirsu laizīt nevienam netaisos,ieskaitot brīvo .....Pati saprati.Nevajag man neko pierādīt un nevajag PSRS okupācijas bāzt vienā maisā ar Carisko Krieviju un Krieviju pēc 1991 gada..Nevajag mē'gināt no manis izspiest patriotismu ,tas ir lieki kamēr 25 martā tā saucamajā Komunistu genocīda cietušo dienā birdina asaras piemiņas vietās bijušie NKVD stukači un paši bijušie komunisti.Tas ir cirks kuru varētu pielīdzināt tam ,ja 9 maijā Salaspils koncentrācijas nometnē ziedus liks bijušie nometnes uzraugi un tt.Ja nav patīkami ar mani runāt ,tad nelasi manus komentārus.To krievu atkārtoto agresiju gaidu kopš 94 gada.Kā mācības tā gaida agresiju.Mazāk jāspļauj kaimiņa pagalmā ,tad problēmu mazāk būs un dirsa nav jālaiza nevienam.Ja tā Latvija Krievijai būtu vajadzīga tad prom 94 gadā nebūtu gājusi.Runājot par patriotīsmu vēl,te bij nesen raksts un pa TV rādija ka 25 gadus vecam jauneklim ādas vēzi atklāja,izārstēt var ,bet ceņņiks 145 000 eur ārstēšanās kurss.Prasija palīdzību valdībai,bet tā laipni atteica.Ceru,ka tev tā un taviem radiem nebūs.Teica,ka tas čoms bij baigais valsts patriots,bet esmu pārliecināts,ka tāds vairs nav.Skaitli uzrakstiju pareizi.

6.sep 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Dzēsts lietotājs

Nu bet tad neatbildi man, ja kaut kas nepatīk. Slavini Krieviju un brauc kaut tur dzīvot, kam interesē tavs kolaboranta viedoklis. Turpini lietot amerikāņu izdomāto internetu, valkāt rietumu drēbes un pīpēt rietumu cigaretes. Gan jau ka esi arī BMW cienītājs... Smieklīgi. Kāda velna pēc vispār uzsāki šo diskusiju, es tev sākotnēji neko neteicu šajā sakarā, pats pielipi kā bēza lapa pirtī.

6.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Māriņa

ko piepisies man ar to Krieviju? Takā Mārcis ar LGBT slavināšanu?Rietumu lupatas nenēsāju un nepīpēju vispār.Atpisies

8.sep 2021 Atbildēt
Rolands atbilde Dzēsts lietotājs

Lasot tavus komentārus, sapratu,ja trūkst argumentu, tad izmanto rupjības.Ap pēcpusi, krāniņu, vāverīti vien tavs prātiņš aizņemts.

8.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Rolands

Jā !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzēsts lietotājs

Uh, uh, nevajag kasīties par to, kur katram būs sava taisnība, tā var bezgalīgi, līdz stulbiem apvainojumiem beidzot.

8.sep 2021 Atbildēt
Janis Zvilna

Bet krieviem vinalga kads mulkis vada valsti ,bet visiem patik.

2.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Totalitārisms.

Ja vadonis saka- 1×1 ir desmit, tad tas arī ir desmit.

2.sep 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Jptvjmķ...

5.sep 2021 Atbildēt
Jānis Vanags

Krievijas prezidenta austiņu padomnieki jauc daudzus faktus.

5.sep 2021 Atbildēt

Komentēt