Pēc dēla nāves no Covid-19 krasi mainās kāda pāra dzīve

© Ekrānšāviņš no The People’s Postcode Lottery video

Pāris no Eseksas, Anglijā, kas nesen apglabāja savu dēlu, divu nedēļu laikā divreiz laimēja loterijā un tagad plāno neaizmirstamu piemiņas vakaru par godu dēlam, raksta "Metro".

74 gadus vecā Sjūzena Sleitere un viņas vīrs, ar kuru viņa ir precējusies 55 gadus, pirms dažiem mēnešiem pārdzīvoja dēla Stīva nāvi, kurš nomira no Covid-19.

Jūlijā pāris loterijā laimēja tūkstoš mārciņu. Divas nedēļas vēlāk Sleitere uzzināja, ka kļuvusi par citas loterijas uzvarētāju, un šoreiz balva bija 30 tūkstoši sterliņu mārciņu.

Pāris plāno ieguldīt daļu naudas sava dēla piemiņai veltīta pasākuma organizēšanā, un uzaicināt visus, kas vēlas "pacelt glāzi" par Stīvu. Pāris arī vēlas palutināt ģimeni: meitu, vedeklu, piecus mazbērnus un divus mazmazbērnus. Tāpat abi nolēmuši svinēt 55. kāzu gadadienu un doties garā kruīzā.

Dīvaini

Rīdziniece Jūlija pirms nedēļas kopā ar 11 gadus veco dēlu devās uz tirdzniecības centru “Olimpia”, lai iegādātos zēnam drēbes skolai. Pēc nogurdinošas iepirkšanās Jūlija nolēma ieturēt pusdienas veikala ēdināšanas zonā, kur viņu sagaidījis nepatīkams pārsteigums, vēsta "Bez Tabu".