Komentāri: Asprātīgas atbildes, kā latvieši “nolikuši pie vietas” telefonkrāpniekus

Rolands

Kad man viens tāds tipiņš piedāvāja ieguldīt naudu, es sāku uz katru viņa teikumu atbildēt(krievu valodā)- a mņe eto nado, a tjebe eto nado, un tā uz riņķi vien mainot savu sakāmo. Nabadziņš atslēdzās, bet jutu, ka krāsu gan bija mainījis uz tumši zilu.

29.jūl 2021 Atbildēt
Ventuks

Par investīcijām arī bija zvans, solīja ka lielu naudu nopelnīšu. Teici, ka man nevajag lielu naudu, jo tā mani bojā. Uz ieteikumu, ka var pelnīt arī mazāk, man bija sakāms, ka maza nauda neinteresē.

29.jūl 2021 Atbildēt
Eduards

Es ar tādiem krāpniekiem runāju latviski,līdz viņi paliek dusmīgi un nomet klausuli.

30.jūl 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Vislabāk atbildēt ar diviem vārdiem; pošol n...., iedarbojas nekavējoši.

30.jūl 2021 Atbildēt
Kaspars Saulitis

Tieši tā: pašol nah** iedarbojas automātiski. Nevis dziesmiņas. Tur ātrāk noliek tel., nevis klausās.

30.jūl 2021 Atbildēt
badžoo

Man arī nācies izmantot šo sakāmo pat nenoklausoties līdz galam viņu penteri. Iedarbojas nekavējoties.....!

30.jūl 2021 Atbildēt
Zigmunds Bogomols

Manējā krievu valodā paziņoja, ka esot no Latvijas Centrālās bankas un, ka viņi apturējuši maksājumu uz ārzemēm no mana konta. Vai es par to kaut ko zinot. Atbildēju, ka jā, ka tā ir samaksa par narkotiku piegādi. Nometa trubu!

30.jūl 2021 Atbildēt
Marcis

Man jau zvanija no UK numura un vispar necelu tetefonu..

30.jūl 2021 Atbildēt
Kaspars Saulitis

Te nu gan karina Makaronus uz ausīm, kad kāds sāks klausīties, ko kāds tur dzied. Viņiem tak galīgi pofff, ko tu tur dziedi.

Bet, kad sastāsta zilus brīnumus, tas ticamāk.

30.jūl 2021 Atbildēt
Arvids Bobinskis

Kad vēl biju skolnieks (pagājušā gadsimta 70-tajos gados) kāda mana klases biedrene ieteica tādu joku. Tas gan bija pavisam citā sakarībā, bet varbūt derēs arī telefonkrāpnieku atšūšanai. Joks ir ļoti vienkāršs, vajag tikai visu laiku teikt: " bet tu nopērc ziloni". Cilvēks, ar kuru tu sarunājies, varbūt teiks: "man nevajag ziloni". Bet saki viņam pretī: "visi saka, ka man nevajag ziloni, bet tu nopērc ziloni". Telefonkrāpnieks varbūt teiks: "es negribu runāt par ziloni, bet par investīcijām". Bet tad atbildi telefonkrāpniekam: "visi saka, ka viņi negrib runāt par ziloni, bet par investīcijām, bet tu nopērc ziloni". Un tā tālāk. Droši vien telefonkrāpniekam drīz pietrūks pacietības, un viņš pirmais pārtrauks sarunu.

30.jūl 2021 Atbildēt
Arvids Bobinskis

Kad vēl biju skolnieks (pagājušā gadsimta 70-tajos gados) kāda mana klases biedrene ieteica tādu joku. Tas gan bija pavisam citā sakarībā, bet varbūt derēs arī telefonkrāpnieku atšūšanai. Joks ir ļoti vienkāršs, vajag tikai visu laiku teikt: "bet tu nopērc ziloni". Telefonkrāpnieks varbūt teiks: "es negribu runāt par ziloni, bet par investīcijām". Bet tad atbildi krāpniekam: "visi saka, ka viņi negrib runāt par ziloni, bet par investīcijām, bet tu nopērc ziloni". Un tā tālāk. Droši vien telefonkrāpniekam drīz pietrūks pacietības, un viņš pirmais pārtrauks sarunu.

30.jūl 2021 Atbildēt
Arvids Bobinskis

Ir tāds joks. Varbūt var derēt arī telefonkrāpnieku atšūšanai. Vajag uz katru krāpnieka sacīto teikumu atbildēt: "bet tu nopērc ziloni". Zvanītājs varbūt teiks: "es negribu runāt par ziloni bet par investīcijām". Bet tu atbildi viņam: "visi saka, ka viņi grib runāt par investīcijām, bet tu nopērc ziloni". Un tā tālāk.

30.jūl 2021 Atbildēt
Arvids Bobinskis

Gribēju vēl piebilst, ka es negribēju, lai mans komentārs parādās vairākos eksemplāros. Es uzrakstīju komentāru, gribēju publicēt, bet nekas nenotika. Pēc brīža parādījās uzraksts: "kļūda". Domāju, ka varbūt mans komentārs ir pārāk garš. Tāpēc to nedaudz saīsināju un atkal nospiedu opciju: "publicēt". Atkal kādu laiku nekas nenotika un atkal pēc brīža parādījās uzraksts: "kļūda". Bet vēl pēc brīža nopublicējās visi varianti.

30.jūl 2021 Atbildēt
Vizbulīte Jansone

Dubults neplīst! Pirkšu ziloni!

30.jūl 2021 Atbildēt
Raimonds Polis

Visi tā saka,negribēju.Bet Tu nopērc ziloni

30.jūl 2021 Atbildēt
Diduu

:D :D :D

Būs jānopērk tas zinolis! ;)

31.jūl 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Diduu

Man jau ir mazs zilonītis. :)

31.jūl 2021 Atbildēt
Diduu atbilde īpaši stulbs

Man viss vēl priekšā! :)

1.aug 2021 Atbildēt

Komentēt