Komentāri: Ko var gaidīt no skolotāja, kurš tic sazvērestības teorijām?

Eduards

Tie skolotāji,kas negrib vakcinēties ir tumsoņas un tādiem nav vietas skolā.Es nelaidīšu savus bērnus skolā,kuru darbinieki nav pilnība vakcinējušies!!!

25.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

cik plānam prātiņam jābūt lai ticētu,ka 3 mēnešos var radīt vakcīnu kura tevi glābs no nezināmas sērgas un noformēt visus juridiskos papīrus,veikt eksperimentus ar dzīvniekiem un tt.

25.jūl 2021 Atbildēt
Inta Putane atbilde Dzēsts lietotājs

Precīzi!

25.jūl 2021 Atbildēt
jānis atbilde Dzēsts lietotājs

Nu tad sadzīvosim ar kovidu vēl daudzus gadus- distancēsimies, strādāsim un mācīsimies attālināti.

25.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde jānis

līdz šim nēesmu redzējis nekādu kovidu.Līķu ceļu malās nav a ko muld tie kuri pelna no cilvēku slimošanas,miršanas un tt.miljardus es neklausos ,jo tām pasakām neticu.Viduslaikos kad sērgas bij reālas un līķi mētājās uz katra stūra sērgas laikā nevienam nekas nebij jāpierāda.bet tagad man grib pierādīt to ko neredzu.Tie kuri ari it kā slimoja visi dzīvi un uz darbu iet.Neredzu nekādu iemeslu panikai.A ko tur dara attālināti man pohuju.

25.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

ostin, cik plānam prātiņam ir jābūt, lai noliegtu vakcīnu efektivitāti.

25.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

taisnība,ļoti efektīvs veids kā samazināt zemes pārabdzīvotību.Indijā ari šitie idioti tic,ka zemē kur ir milzu nabadzība,viduslaiku sērgas un milzu pārabdzīvotība visus vakcinē lai glābtu( it sevišķi pie Gangas, truščobās no kartona)labi onkuļi un lai viņiem būtu veselība un tie vēl sekmīgāk vairotos turpmāk un 10 bērnu vietā būtu 15 bērni katrā ģimenē .Tāda labdarība un viss par velti.Malacis ,ja tici labdarībai.

25.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

Skaidrs, Covid ir izdomāts, lai varētu radīt vakcīnas, kas nogalina...

Vēl tā pāraBdzīvotība. Viss skaidrs.

25.jūl 2021 Atbildēt
Kims Morozovs

it ka tu stulbais vakcinetais nevari saslimst un nospragst no tā! Var būt vel vairāk vakcenetie slimo un zaraznie neka nevakcinetie! ta ka aiztaisi muti un sedi un nedirš uz skolotaiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25.jūl 2021 Atbildēt
Juris Bērzkalns atbilde Dzēsts lietotājs

Labi pateikts...

25.jūl 2021 Atbildēt
Leons atbilde Dzēsts lietotājs

mRNS vakcīnas sāktas pētīt jau 1989.Ievadīts tiek RNS fraggments kuram piestiķēta "ķetna"- pīķa proteiņs. Pēc būtības putnu biedēklis ar izskapti. Frankenšteins organismā sabrūk bet paspēj uzšaut imunitātei.Otrā reize nostiprina rezultātu.

25.jūl 2021 Atbildēt
Jānis Kudums atbilde Dzēsts lietotājs

Planprātiņa vienīgais arguments, apgalvot ka citi ir plānprātiņi.

25.jūl 2021 Atbildēt
V.B.

sazvērestības teorija ir tāda, ka ir kaut kāds baisi bīstams vīruss, pret jebkura eksperimentāla vakcīna jāķer lai glābtos

nekādi pierādījumi netiek par to sniegti, nav nekādas caurspīdīs

ASV koronavīrusa darba grupas vadītājai paspruka ka reģistrē visus kas mira pēc pozitīva kovid testa, kā kovid mirējus, tas jau bija pagājušogad, nav nekāda iemesla domāt, ka kas tika izmainīt

tas pats bija par Austrāliju

pēc visa spriežot tas pats ir te

Visur 'kovid mirēju' vecums sakrīt ar vidējo miršanas vecumu valstī - sekojoši tas pats par sevi pierāda ka ar kovid viņu miršanai nav nekāda sakara.

Tūkstošiem, ja ne miljoniem ārstu-zinātnieku pasaulē apgalvo ka tam kas notiek nav nekāda sakara ar epidēmijas vadlīnijām, ka šī nav epidēmija, ka vakcīnas nevar būt drošas, un netiek vākti nekādi drošības dati. Tūkstošiem ārstu ir parakstījuši neskaitāmas vēstules Eiropas Savienībai, n-tām valstu valdībām utt. - izbeigt šo visu.

Eiropā protestē miljoniem cilvēku lai atdod viņiem brīvību. Tiek pārkāpts Nirnbergas kods, cilvēktiesību harta utt.

Latvijā 2020. gadā pēc oficiālas statistikas mirstība bija tāda pati kā iepriekšējos gados. Japānā ar gandrīz 0 ierobežojumiem 2020. gadā pat bija zemas mirstības rekords pēdējo 11 gadu laikā.

Masku un mājsēžu-lockdownu nelietderīgumu ir apstiprinājuši n-tie augsta līmeņa zinātniskie pētījumi.

Tā nav 'sazvērestības teorija, bet gan zinātne ka tam kas notiek nav nekāda sakara ar zinātni un veselību, bet gan vienkārši valstu valdības ļaunprātīgi izmanto varu un nodarbojas ar korupciju.

25.jūl 2021 Atbildēt
Diana Mikelsons atbilde Dzēsts lietotājs

Ostinam deretu stradat slimnica,tur ari nemetajas mirusi cilveki.netici pasakam un nestasti to citiem.Tapat jau esi gudrs.

26.jūl 2021 Atbildēt
Jānis Drīksna atbilde Leons

Bet vai vienmēr sabrūk bez sekām? Ja nu tās parādās pēc gadiem, un tad nu pierādi, ka vakcīna vainīga!

27.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Diana Mikelsons

kur palika gripa,encefalīts,plaušu pleirīti,karsoņi? Nu tie parastie karsoņi bez kovida?

28.jūl 2021 Atbildēt
Santa Miglone-Puķudārza atbilde V.B.

Pilnīgi piekrītu!

29.jūl 2021 Atbildēt
Andrejs Koren atbilde jānis

Jā ar prieku,strādāsim attālināti,tā būs vairāk laika sev un ģimenei. Lai tas kovids ir kaut vai 20 gadus.

29.jūl 2021 Atbildēt
Jānis Resčevskis

Tādi skolotāji kurus var piespiest vakcinēties rāda sliktu piemēru bērniem, parāda ka valsts var viņus dancināt kā ienāk prātā... Tas nozīmē ka bērnus arī grozīs kā patīk, bet bērnus audzināt ir tiesības tikai un vienīgi vecākiem, un kad tie izauguši kretīniem kas deldē krēslus nav jāregulē cilvēki!!! Cilvēkiem ir jāregulē viņi jo viņi tak ir tautas kalpi....

29.jūl 2021 Atbildēt
Ruta atbilde jānis

Ar covid'u jebkurā gadījumā agrāk vai vēlāk nāksies iemācīties sadzīvot. Tas ir uz palikšanu.

1.aug 2021 Atbildēt
Ruta atbilde Leons

Leon, kā Tev šķiet, ja mRNS vakcīna rada tikai imūreakciju un no vakcīnas nekas organismā nesaglabājas, tad cik ilgi Tavs organisms būs pasargāts no vīrusa? Tik ilgi, kamēr dzīvos attiecīgās imūnšūnas?

Kā šāda vakcīna var būt labāka par dabiski iegūtu imunitāti pret vīrusu? Kāpēc sertifikāts pēc pārslimošanas ir derīgs tikai pus gadu, bet vakcinēto sertifikātiem nav termiņa? Vajadzētu būt otrādi.

1.aug 2021 Atbildēt
Ivars

Es nevēlētos lai mans bērns mācītos solā kur skolotāji inžikcēti ar eksperimentālajām švakcīnām.Palasiet kas ir šo švakcīnu sastāvā tad sapratīsit.

25.jūl 2021 Atbildēt
Inta Putane

Acīmredzot,būs skolas,kuras "tic zinātnei" un Pavļutam,un būs skolas,kurās tic veselajam saprātam un dabiskai imunitātei.

25.jūl 2021 Atbildēt
jānis

Es ticu PVO, zinātniekiem, kuri vadās no vesela saprāta. Es neticu pūšļotājiem, ekstrasensiem, šamaniem, sazvērestības teorijām.

25.jūl 2021 Atbildēt
Maks

Diemžēl nākas secināt, ka pat gadu desmitiem pazīti cilvēki, šajā Covid-19 laikā sāk izturēties kā histēriskas vecenes, kas pie katras dzīves smagākas situācijas skrien pie hiromantiem, ekstrasensiem un citiem pūšļotājiem. Kam nav nekāda sajēga par to, kas ir vakcīnas un kas labprāt nodod tālāk sazvērestības teorijas un vispasaules iznīcināšanas murgainos nodomus.

25.jūl 2021 Atbildēt
Jānis Drīksna

Visas šobrīd Latvijā piedāvātās vakcīnas ir tikai pirms nepilna gada izstrādātas, piedevām, RNS vai vektora vakcīnas, ar citu darbības mehānismu, nekā tradicionālās. Skolotāji, kā jau izglītoti cilvēki, saprot, ka var būt nevēlamas blaknes, tāpēc tik iesardzīgi.

27.jūl 2021 Atbildēt
Velga Vimba

Esmu vakcinēta. Tātad es varu pat nepamanīt, ka esmu inficējusies ar covid. Nelielas iesnas varbūt utt. Eju uz skolu, strādāju. Vai es nevaru būt infekcijas pārnēsātāja un inficēt skolēnus pašai to pat neapzinoties?

25.jūl 2021 Atbildēt
Maks

Vari, bet bērni vispirms neslimo smagi un otrkārt, tava iespēja saslimt un pārnēsāt vīrusu vakcīnas dēļ ir tikai 5 procenti uz 95pr. Tādēļ arī vajag vakcinēties, jo tas palīdzēs vīrusam izzust. Bērni pieaugušajiem ir daudz bīstamāki, nekā pieaugušie bērniem.

25.jūl 2021 Atbildēt
Velga Vimba atbilde Maks

Paldies! Pēc vakcinācijas mani šīs šaubas nedeva mieru. Jā, tiešām, bērni laikam vispār neslimo ar covid. Tikai retos gadījumos.

25.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Velga Vimba

Iesaku iet uz revakcināciju.Tūlīt būšot.Malacis.Ja tek pa ausīm ārā tātad veidojas imunitāte.

25.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

ostin, pa ausīm tev tek ārā tavas izšķīdušās smadzenes :)

25.jūl 2021 Atbildēt
Leons

Vakcinēts cilvēks nevar izklepot miljoniem vīrusu, jo tas netiek pat līdz bronhiem. Pie tam, maskas būs skolotājiem jānēsā vēl ilgi. Pandēmija izzudīs tikai tad kad būs vakcinēti vismaz 85-90% cilvēces.

25.jūl 2021 Atbildēt
Diana Mikelsons

varat but.Viss ir iespejams.Var nepamanit ,ka esat inficeta ,var nebut simptomi,bet iespejams aplipinat kadu audzekni ,kam zema imunitate ,ja tas ir pusaudzis ,kurs slepeni smeke ,neizgulas,need pieteikami ,tapat atkal iespejams saslimt ar virusu saslimsanam bet sis saslimsanas nebus navejoss kovid ar maksligo elpinasanu reanimacija.

26.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ir tādi ostini, kuri domā, ka Covid nav, ka Covid ir izdomājums, biznesa projekts, kas nes milzu naudu.

Ja viņiem pajautās- kurš, pie vella, nopelna ar covid, atbilde būtu- vakcīnu ražotāji.

Pasaules valstis zaudē triljonus, ekonomikai ir milzu zaudējumi, zaudē arī lielie koncerni, zaudē arī mazais bizness. Visi zaudē!

Lūk, ostini iedomājās, ka Pasaules valstis un varenie, zaudējot triljonus, izdomāja "covid afēru", lai ļautu nopelnīt četriem vakcīnu ražotājiem???

NONSENSS!!!

25.jūl 2021 Atbildēt
Egils

Kas ko zaudē? Rakstīja ka miljonāri sev palielināja ienākumus par vairākiem miljoniem.Tak pie mums to var redzēt.Mana pilsetā kovida laikā saradās jauni Volvo un folksvāgeni. Cik Latvija dabūja no eiropas naudu?Tatad tā bus jaatdod un vēl procenti.

25.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Egils

Tu tak ir riktīgi stulbs.

Par EU naudu- tā nebūs jāatdod, tas nav aizņēmums!

25.jūl 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Dzēsts lietotājs

Būs, būs jāatdod...

25.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

iespējams ,ka bij agresīvāks gripas paveids,bet no mušas ziloni uzpūta.Neviens negrib atbildēt kur palika ikgadējā gripas epidēmija,plaušu karsoņi,plaušu pleirīti,encifalīts un daudzas citas slimības.Paziņam bij nodzertas aknas ,nestrādāja vispār,nomira,sieva saka ,ka piešuva kovidu.Kāds kovids dzēra 10 gadus katru dienu.Izskaidro tad kāpēc super puper lipīgā slimība nepielipa citiem šajā ģimenē?Ir kas zaudē un kas pelna.Izskaidro kāpēc zeķes un burku vāciņi un cita figņa bij aizliegta prece? Kāpēc internetā tā bij brīvi pērkama? Vai tad kurjeri sērgu neiznēsā? Klusums kā vienmēr būs pēc šiem jautājumiem.

26.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

nu re kā parasti,atbildes nav

27.jūl 2021 Atbildēt
Roze Puķīte

Skolotājiem obligāti javakcinējas, bet skolēni ar vecākiem var vandīties pa pasauli un atvest velns zin kādu vēl COVID-19 variantu un aplipināt savus klasesbiedrus, skolotājus u.c. personālu. Tikpat labi tad pieprasiet vakcinēt visus skolēnus un viņu ģimenes locekļus, lai tie pa pasauli vazājoties neatved jaunu sērgas paveidu uz Laviju. Kpc tad tikai skolotājiem jābūt tiem vakcinētajiem?

25.jūl 2021 Atbildēt
Leons

Gudri vecāki vakcinēsies un vakcinēs savus bērnus no 12 g. vecuma. Ceļot bez Covidpass nav iespējams.

25.jūl 2021 Atbildēt
Jānis Drīksna atbilde Leons

Tikai plānprātiņi var vakcinēt bērnus ar šā tipa vakcīnām, kas piespiež cilvēka šūnas izstrādāt vīrusa proteīnu. Nevar jau zināt, kā šīs šūnas uzvedīsies pēc kāda laika, kāda faktora ietekmē. Vai neveidosies audzēji, kā iespaidos reproduktīvās spējas.

27.jūl 2021 Atbildēt
Santa Miglone-Puķudārza

Taisnība! Tas ir loģisks jautājums....

29.jūl 2021 Atbildēt
Astrīda Straumane

Daļa pedagogu tiešām nesaprot (vai neprot atrast informāciju),ka vakcinēts cilvēks nevar izplatīt infekciju,jo vīruss organismā nevairojas un mutācijas neveido.Pārnēsā tikai to nelielo daļu,kas ir saņemta,bet ar to ificēt citus tikpat kā nav iespējams.Nesaprotu,kāpēc izglītoti cilvēki tic sazvērestības teorijām,ekstrasensiem un visādām muļķībām.Kāpēc neizdara secinājumus,redzot kas notiek pasaulē un kāpēc nesadzird,ko saka ārsti un zinātnieki.Cik var skaidrot,ka pote izstrādāta,izmantojot jau gadu desmitiem pētītas metodes.Tad jau medikamentus nevar lietot vispār,jo relatīvi kaitīgi ir visi,un nomainoties paaudzēm,atklājas,ka,piem.antibiotikas u.c.ir īpaši kaitīgas un nav lietojamas bez receptes

25.jūl 2021 Atbildēt
Jānis Drīksna

Diemžēl, ir arī tāds speciālistu viedoklis, ka tieši vakcinēta cilvēka organismā, vīruss, sastopoties ar imūnsistēmas pretestību, mutējas, izraisot vieglu saslimšanu, un tad nu šie jaunā paveida vīrusi no vakcinētā pielīp citiem.

27.jūl 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Tādi pedagogi tikai pazemo pārējos likumpaklausīgos izglītības darbiniekus un norāda tiem paredzēto vietu. Un tā viņiem arī vajag!

25.jūl 2021 Atbildēt
Juris Bērzkalns

Neaiztieciet skolotājus...var iznākt kad pašiem vecākiem būs jāmāca savi bērni..

25.jūl 2021 Atbildēt
Vaida Liepiņa

Vecāki jau mācīja savus bērnus.

25.jūl 2021 Atbildēt
Solvita Novicka

Nu tiešām sabaidījāt!!! Vecāki jau sen māca savus bērnus.

27.jūl 2021 Atbildēt
Santa Miglone-Puķudārza

Tieši tā! Tad sapratīs, ko nozīmē būt par skolotāju!...un cik gudra, loģiski domājoša, par sevi pastāvēt spējīga, prasmīga dažādās dzīves jomās...utt...utt...utt jaunā paaudze....

29.jūl 2021 Atbildēt
Andris

Skolo pats savus bērnus

25.jūl 2021 Atbildēt
Uģis Jansons

Visus ārstus,kas potē ar eksperimentālajām pitēm uz Vācijas geto...

25.jūl 2021 Atbildēt
Nav Nav

Cik smieklīgi komentāri pārsvarā piemēram kadaudz daudzi ir jau miruši

25.jūl 2021 Atbildēt
Andris

Tieši tos skolotājus, kas nevēlas būt par eksperimenta trusīšiem ir jāciena. Pārējos pakļāvīgos infuzorijas - vakcinēsim, Varbūt arī izdzīvos. Ja jau patīk to krievu ruleti spēlēt, lai spēlē. Bet pie skolas tāfeles gan tos zombikus nevajag laist.

26.jūl 2021 Atbildēt
Daira Strazde

Pilnīgi piekrītu! Kādu piemēru tāds aitu bars var bērniem rādīt?

26.jūl 2021 Atbildēt
Daira Strazde

Brīnišķīgi! Ordenis valdībai! Drīz skolas un augstskolas paliks bez pasniedzējiem un sāksies jauns bizness - izglītības vakcīna, lai nākamā paaudze bez mācībspēkiem tiktu pie gudrībām. Un daļa vecāku tikai priecāsies, ka nav jāved bērns uz skolu - lētāk, vienkāršāk, smieklīgāk.

26.jūl 2021 Atbildēt

Komentēt