Stabiņi vai sodi. Kā labāk tikt galā ar nekaunīgiem vadītājiem?

© Ekrānuzņēmums no Twitter

Sociālā tīklā "Twitter" diskusija par stabiņiem Rīgas ielās nerimst. Kāds sociālā tīkla lietotājs uzsakta, ka nekaunīgos vadītājus, kuri "parkojas", kur vēlas, vislabāk pārmācīt ar stabiņiem. Tikmēr oponenti bilst, ka labāks risinājums būtu vadītājus sodīt, turklāt sodi ienestu papildu naudu pilsētas budžetā.

"Viens no iemesliem, kāpēc Rīgā vajag stabiņus," raksta kāds sociālā tīkla "Twitter" lietotājs, ierakstam pievienojot attēlus, kur automašīnas novietotas neatbilstoši.

Tikmēr Normunds Bergs "Twitter" norāda, ka sodi būtu labāks riinājums.

"Ufff, kā būtu ar pašvaldības policistu un soda kvīti? Stabiņi ir ienākums tikai stabiņu ražotājam. Soda kvīts ir ienākums rīdziniekiem. Atkārtojams katru dienu, gan rītos, gan vakaros. Nevajag visas problēmas ar stabiņiem risināt. Lūdzu, nevajag, raksta Bergs.

Dīvaini

Parīzes olimpiskajās spēlēs sportisti tiek izguldīti no kartona izgatavotās gultās. Virs kartona ir visai plāns matracītis. Soctīklos klīst neskaitāmi video, kuros sportisti dažādos veidos izmēģina gultas - izrādās, ka tās ir gana izturīgas arī tad, ja pa tām lēkā un met kūleņus.