Komentāri: Kā Aldis potēties gāja

D. Bērziņa

Jo agrīnākā stadijā sāk ārstēt nelīdzsvarotību, jo labāki rezultāti. Nezinu, vai te jau nav par vēlu.

30.jun 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Viņš vairs nav glābjams.

30.jun 2021 Atbildēt
romb

Ja cilvēks ir debīls, tad tas ir uz visu mūžu. Un Gobzems tāds ir. Pie kam vēl slīpēts afērists, blēdis un nelietis. Ja vēl apvienosies ar tādu pašu afēristu, blēdi un nelieti ka Šlesers, tad tas viss būs kvadrātā un valsts atkal tiks izzagta un novesta uz grunti.

30.jun 2021 Atbildēt
Baiba Burģele

Mani arí interesê jautâjums kápéc neviens neuzņemas atbildíbu par vakcínas sekám?

1.jūl 2021 Atbildēt
Gundars Meisters

Pati atbildi par savu veselību un dzīvību ! Kāpēc kādam citam, par tev piedāvāto iespēju ,vēl jāatbild ? Negribi ,nevakcinējies ,sēdi mājās un gaidi kad viss beigsies !

2.jūl 2021 Atbildēt
Anita Strauta

Vai kur te salasījušies līdzsvarotie ārstētie cilvēki no mazotnes ,kas ir viss lielākie meļi un liekuļi.mzlacis Aldis vairāk būtu tādu puišu ,kas pasaka visu taisnību ,un nez...ž biksēs ,bezkaunīgie sivēni

2.jūl 2021 Atbildēt
Diduu

Vai tikai es viens redzu zaļu auseklīti, nevis dzeltenu sešstaru zvaigzni?

3.jūl 2021 Atbildēt
Rolands

Te nu laiks vēlētājiem saprast, ka tieši tā viņš rīkosies ieguvis sen kāroto premjera krēslu! Atceries, vēlētāj, ka tikai tu vari nomainīt ohlokrātiju pret demokrātiju!

4.jūl 2021 Atbildēt
Oskars Novaselovs

A.Gobzems malači, aicinu ik vienu nevakcinētie!

4.jūl 2021 Atbildēt
Lauma Līcīte

Interesanti tautieši salasījušies...bet...kuram ir taisnība?Auseklītis tīri labi piestāv Gobzemītim?Tāda smukiņš klaunītis sanāca...visiem Karaļiem savs āksts ir bijis...paudis patiesību caur jokiem,ko citi karalistē nav uzdrīkstējušiea paust...skaisti!Arī mūsu Karaļvalstī tāds parādījies...man patīk...ir ko salīdzināt...un kāpēc obligāti jāpotējaa? Mana dzīvība piederoša Dievam ....ko gribu,to daru...var nomirt no potes arī...daudziem tā sanācis...man paveicies pagaidām,jo esmu potēta...bet kāpēc uzspiest?

6.jūl 2021 Atbildēt

Komentēt