VIDEO: Par interneta sensāciju kļūst puisis ar pārsteidzošiem muskuļiem

© Ekrānuzņēmums no TikTok

Par interneta slavenību savu muskuļu dēļ kļuvis Maleks Samehs, kurš ir students no Ēģiptes, raksta "Mirror".

Puisis iesaukts par Papaiju - jūrnieka tēls no muzikālas komēdijas, kurš slavens ar roku muskuļiem, kas rodas pateicoties spinātiem.

Vietnē Tik Tok ievietotajā video 18 gadus vecais Maleks vispirms rāda izstieptu roku. Tad puisis to saliec, parādot iespaidīgus muskuļus un radot efektu, ka viņa roka ir divas reizes lielāka nekā manāms sākumā.

"Man bija ideja uzvilkt lielāku kreklu, jo tajos parasti izskatos tievāks," skaidro Maleks. "Tad es pacēlu piedurkni un sasprindzināju bicepsus - un "bums", tas kļuva traki populāri."

Puiša video ar "patīk" novērtēts vairāk nekā miljons reizes. Daudzi salīdzinājuši viņu ar Papaiju, kura tievās rokas kļuva lielākas, kad viņš ēda spinātus.

"Kur tu slēp tos ieročus?", "Es tiešām, tiešām, tiešām, tiešām to negaidīju", "Kas tā par burvestību?", "Ļoti ātri pārvērties par Halku", "Es to negaidīju" - komentē pārsteigtie Tik Tok lietotāji.

Ekrānuzņēmums no Tik Tok

Dīvaini

Rīdziniece Jūlija pirms nedēļas kopā ar 11 gadus veco dēlu devās uz tirdzniecības centru “Olimpia”, lai iegādātos zēnam drēbes skolai. Pēc nogurdinošas iepirkšanās Jūlija nolēma ieturēt pusdienas veikala ēdināšanas zonā, kur viņu sagaidījis nepatīkams pārsteigums, vēsta "Bez Tabu".