Sabiedrība palīdz piepildīt ar vēzi slimas sievietes pēdējo vēlēšanos

© Wedding Wish Makers/ Facebook

Skotijas pilsētas Kotbridžas iedzīvotājai, kurai ir vēža pēdējā stadija, ģimene un līdzcilvēki palīdzēja piepildīt pēdējo vēlēšanos. Par to ziņo laikraksts Daily Mirror.

30 gadus vecā Natālija Sandersa pastāstīja, ka 2019. gada oktobrī viņai tika diagnosticēts krūts vēzis. Pēc visaptverošas ārstēšanas pagājušā gada maijā ārsti apliecināja pacientei, ka viņa ir izārstēta.

Tomēr pēc mēneša sieviete sajuta sāpes labajā krūtī un tika atklāts, ka vēzis tomēr ir izplatījies.

Septembrī Sandersai tika paziņots, ka vēzis ir sasniedzis pēdējo stadiju un viņa dzīvos ne vairāk kā gadu. Natālija sapņoja apprecēties ar savu mīļoto Idrisu Mohamadu. Tomēr sieviete baidījās, ka viņas sapnim nav lemts piepildīties.

Pateicoties labdarības organizācijai Wedding Wish Makers un draugu un ģimenes locekļu palīdzībai, viņas vēlēšanās piepildījās un svinības notika. Pāris kāzas svinēja Skotijas pilī. Ceremonijā piedalījās 50 viesi. “Tā bija patiešām labākā diena manā dzīvē; tā nepārspēs tikai dienu, kad piedzima mūsu dēls, - sacīja Sandersa. "Mūsu dēls ir visa mūsu pasaule, un viens no iemesliem, kāpēc mēs tik ļoti gribējām apprecēties, ir tas, ka viņam uz visiem laikiem paliks atmiņas par šo īpašo dienu."

Pašlaik Sandersai tiek veikta staru terapija un ārstēšana ar jaunu medikamentu. Viņa saprot, ka nespēs pilnībā uzrvarēt slimību, taču cer, ka zāles palīdzēs pagarināt mūžu.