Komentāri: Infektoloģe skaidro, kāpēc vakcinētas personas retāk aplipina citus ar Covid-19

Marcis

Tautai ir noriebies jau vairak neka gadu klausities visos specalistos,

30.mai 2021 Atbildēt
jānis

Bet man ir noriebies slimot. Tāpēc es vakcinējos un klausos speciālistos.

1.jun 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

iepriekš te teica infektologi ,ka pēc vakcinācijas antivielu daudzumam nav nozīmes. Izskatās pēc Silvestra Stalones kurš mainijis dzimumu.Nav interesanti. Man vairāk patika tā pasaka kur stāstija kā kopē pīķa mutanta proteīnus un pielāgo katru poti jaunajam vīrusa paveidam.Un es domāju kur vecais zēns Silvestrs pazudis? Re,te viņš ir!!!!

30.mai 2021 Atbildēt
Ginta Vinkelmane

Nu tātad var arī inficēt citus? Pareizi sapratu?

30.mai 2021 Atbildēt
Jozefs

Ja jau vakcinētiem jārevakcinējas būs, tas nozīmē, ka vīruss cirkulē un cirkulēdcilveku populācijā, tikai kā, kur mīt, kā rodas, u.c jautājumi, vīruss sēž ksut kur, cilvēkā vai dabā, vakcinētā vai nevakcinētā, ja 70 un vairāk novakcinējas, tad kaut kur starp viniem arī ir. Tāpat, ka cityem vīrusiem, kuri mineti mk noteikumos nr 330 vakcinācijas noteikumi, 15 gab, kā arī rakstīts, ja rodas blakus parādības, valsts apmaksā ārstēšanos.

30.mai 2021 Atbildēt
Dace

vaJaG PURNUS IZŠĶAIDĪT AR ĶIEGELUI TIKAI PAR VĀRDA ''INFICĒT /APLIPINĀT'' LIETOŠĀNU--NOGALINAZT JĀSĀK VIRUSOLOGI UN INFEKTOLOGI UN VISADI ALKATĪGI FAĶIRI ------ DEMAGOGI UN NOZIEDZĪGI NEVESELĪGAS AŽIOTAŽAS RADĪTĀJI-= MURGAIMU NEZINĀTNISKU FEIKZIŅU UN MALDINOŠA PRIEKŠSTATA RADĪTĀJI IR VNK JĀnogalina --- www.youtube.com/watch?app=desktop&v=CiUB6Eybsn4 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ES NEVairos no vīrusiem--es ar tiem dabiski vakcinējos un revakcinējos -- es neinficēju nevienu -- UN DABISKA NEBREMZĒTA VĪRUSU IZPLATĪBA BARA IMUNITĀTI RADA 3-4-5 MĒNEŠOS ----- KINŽAZSLU RĪKLĒŖ TADAI INFEKTIOLOĢEIU -- °TADU KRETĪNU DĒĻ TIEK Mākslīgio bremzēta bara imunitates rašanās --tadi kretīni dabisku imunizēšanos nosauc par ''inficēšaNOS ''UN PIEKAR ''SPITĀLĪGĀ DIAGNMOZES'' ------- NOGALINĀT KATRU POLITISKI MOTIVĒTIU IRRACVIOONĀLU KRETĪNU VAJAG ---

30.mai 2021 Atbildēt
Arrow

Latvijas valdība, vīrusa aizsegā, sākusi veikt kriminālās darbības.

httpssfailiem.lv/u/xeg2mqn68?f...FrBQUiPvshkpEI

30.mai 2021 Atbildēt
Helmuts Andersons

speciāliste vafļa,aiztaisīt vāplu!!!

30.mai 2021 Atbildēt
jabis

Ko eksperts saka? Ja cilvēks ir vakcinēts, tad : - viņš neaplipinās citus, pats neslimos, bet , ja slimos, tad ātri nenomirs, būs priviliģēts pret tiem , kam nav priekšniecības izdotā sertifikāta par jab'u? Vēl kaut kas ? Maska būs jāturpina valkāt un rokas arī būs jāmazgā? Ar vecākiem/bērniem/draugiem varēs tikties?

31.mai 2021 Atbildēt
Edgars Jermacāns

Vai tiešām ir tik grūti saprast, ka cilvēki var arī mierīgi dzīvot bez šādi uzspiestas "drošības"?

31.mai 2021 Atbildēt
Mike

Tante melo konkrēti.Sākoties vakcinācijai, sabiedrība tika sašķelta, un izskatās, ka tas notika pilnīgi apzināti: „labie” ir vakcinētie, „sliktie” ir nevakcinētie. Bez variantiem. Kur tad pazudusi katra indivīda iespēja izvēlēties? Vai arī - kur palikusi valdības atbildība, skaidrojot, cik labi un pareizi ir vakcinēties, jo...? Jo - kas? Patiesībā - nekas. Mūsu dižvaldība, tās uzticamie žurnālisti un galma infektologi turpina biedēt sabiedrību ar vīrusa „Indijas paveidu”, „Mumbujumbu paveidu” un „Kislodriščinskas paveidu”. Bet uzticamību vakcīnām sabiedrībā būtu jāveicina ar atklātu komunikāciju, nevis ar regulāru iebiedēšanu, vai ne?

1.jun 2021 Atbildēt

Komentēt