Komentāri: Latvijas ārste vēršas pie visiem, kas dodas atbalstīt Ukrainu

ivo

Nāvi Krievijas un baltkrievijas izdzimteņiem un necilvēkiem..slepkavām un laupītājiem..

1.mar 2022 Atbildēt
aija

Tas viss absurds notiek tāpēc, lai aizvien vairāk cilvēku saprastu, kam (gadsimtus ilgi) pakļāvušies, kādai liekuļu varai un beidzot piedzimtu no jauna - brīvi cilvēki, savā sirdī un apziņā - brīvi no varmākām un pašlabuma vergiem. Jo - nav taču vērts viņiem pakļauties.

1.mar 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Bez valstsvakcīnas tiešām nav ieteicams doties karā uz Ukrainu.

1.mar 2022 Atbildēt
Ēriks Putāns

Idiote uzpurnī. Kronis 👑 galvā iznīcina loģisko domāšanu. 👹 👹 👹 😜 😁 😂 👍

1.mar 2022 Atbildēt
Tedis

Ni,ni,dakterīt,mēs nekur nedodamies,mierīgi mājās dzeram aliņu!!!

1.mar 2022 Atbildēt
Davina Claire

Sveiki, dāmas un kungi! Vai jums ir nepieciešams ātrais kredīts 24 līdz 48 stundu laikā? Ja jūsu atbilde ir jā, es ieteikšu pieteikties aizdevumam Novelty Finance.

Mani sauc Davina Klēra, es esmu finanšu direktore un arī finanšu konsultante. Esmu pamanījis, ka daudziem cilvēkiem ir tik grūti saņemt aizdevumu bankās vai citās finanšu institūcijās augsto procentu likmju, nepietiekama nodrošinājuma, parāda un ienākumu attiecības, zema kredītreitingu vai citu iemeslu dēļ. Ikvienam, kurš meklē aizdevumu, es ieteikšu sazināties ar Novelty Finance, lai saņemtu aizdevumu, jo tā ir uzticama un uzticama aizdevumu kompānija, un jūs varat ar viņiem strādāt. Varat sazināties ar viņiem pa e-pastu: noveltyfinances@gmail.com VAI sūtiet ziņu vietnē WhatsApp, izmantojot +447915601531, lai iegūtu plašāku informāciju.

NOVELTY FINANCE nodrošina finansēšanas risinājumus. Viņi piedāvā visa veida aizdevuma pakalpojumus (personīgais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi). Tie piedāvā elastīgas un vairākas aizdevuma iespējas, tostarp nodrošinātus un nenodrošinātus aizdevumus, ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumus, kas ir pielāgoti jūsu finanšu vajadzībām.

Ko jūs saņemat, piesakoties Novelty Finance:

√ Tūlītēja piekļuve jūsu līdzekļiem pēc apstiprināšanas.

√ Konkurētspējīgas procentu likmes (3% gadā)

√ Elastīgi atmaksas noteikumi

√ Iespēja ātrāk atmaksāt aizdevumu

√ Vienkārša apstiprināšana, ja nepieciešami papildu līdzekļi

√ Jums nebūs jāsteidzas atmaksāt kredītu, jums tiks dots laiks uzsākt kredīta atmaksu.

√ Nav slēptu maksu

Kā pieteikties:

Pieteikties aizdevumam ir ātri un vienkārši!

Ja jūs interesē pieteikties aizdevumam ar Novelty Finance un nepieciešama plašāka informācija par aizdevuma piedāvājumu, NOSŪTĪT E-PASTA E-PASTI uz (noveltyfinances@gmail.com) VAI sūtiet ziņu WhatsApp pa +447915601531, lai iegūtu plašāku informāciju un mutiskus ziņojumus. Noteikumi un nosacījumi ir spēkā.

1.mar 2022 Atbildēt
Sergejs Sergio Kalinovskis

Pežā tev tas kovids!

2.mar 2022 Atbildēt

Komentēt