Komentāri: Zelenska uzruna ukraiņiem pēc nakts kaujām

Jay Dreik

Turaties pret so maza viriesa sindroma ka piem. Napoelons ,hitlers tagad adolfs putins!!!

26.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Nezinu, kāpēc neieklausās mūsu Tautas frontes Īvānā un cīņā pret okupantu nepiemēro lielisko un praksē Latvijas 90.gados pārbaudīto nevardarbīgās pretošanās paņēmienu, kad pret mūsu miermīlīgo gara spēku kapitulēja PSRS karaspēks.

26.feb 2022 Atbildēt
Jay Dreik

Te vairs nevar but runa par miermiligumu!!!Tas ir reals kars ar psihopatu kurs diemzel neapstasies tik pie Ukrainas!!!Zel,bet neesmu poluitikis un neveletos tads but,bet kas sekos talak?Stulbs jautajums?!Tomer ne jo uzbruks talak,tikai brisele atjegsies par velu un protams diemzel ari NATO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26.feb 2022 Atbildēt
NORCA

Loti zel abu pusu zaldatu,raudosas mates ,sievas utt.Domaju sankcijas ir tik uz papira...Drosi ka miera labad bija slepena vienosanas upuret Ukrainu...Neticu NATO piektajam punktam...Meli////

26.feb 2022 Atbildēt
Anita Legzdure

Kāpēc NATO tikai saka ka ies palīgā sakaut to stulbo Putinu,to palīdzību jau vajag tūlīt,lai tas mērkaķis tiek sakauts,Ukrainā ir kritušie,tiek ievainoti bērni,cilvēkiem jāmūk no mājām ,no savas valsts.Krievijas iebrucējiem dot triecienu,pēc trieciena,lai saprot,ka Ukraina nav viena.kamēr nav par vēlu!Lai Dievs sargā Ukrainu,visus tās aizstāvjus un iedzīvotājus.

26.feb 2022 Atbildēt
Janis Berzins

Suņa nāve sagaida visus lielkrievu okupantus VISĀ Ukrainas teritorijā!

27.feb 2022 Atbildēt
Vija Potreki

maniakālā paranoja....KURŠ PRETOSIES? BAIDĀS? BAILĒS DZIMST PATIESĪBA.

ARĪ URĀLU BUNKURS UN PAZEMES PILSĒTAS URĀLOS NENOSLĒPS... KAD KRIEVU TAUTA ATMODĪSIES!!! DIEVS, PALĪDZI KRIEVU TAUTAI - IERAUDZĪT PATIESĪBU!

SLAVA UKRAINAI!!!

27.feb 2022 Atbildēt

Komentēt