Komentāri: 10 pasaulē stiprākie alkoholiskie dzērieni

Rolands

Vai tad medicīniskais spirts arī nav 96*, arī spirts, ko padarmijā lietoja kontaktu tīrīšanā dažādās ierīcēs arī bija (mērījis netiku, bet tā runāja), bija 96*. To spirtu tak daudzi baudīja arī nešķaidītu, pat lepojās, ka spēja iedzert, norīt un neaizrīties. Bija pat īpaši paņēmieni. Ievelc pilnu elpu, izder glāzi, izpūt gaisu, tad var arī uzdzert un uzkost. Ja pirms izdzeršanas nebiji kārtīgu ieelpu izdarījis, varēji ilgi pēc izdzeršanas muti plātīt, kamēr pie gaisa tiki

19.feb 2022 Atbildēt
Aivars

Aha, es reiz pamēģināju tīro. Apdedzināju barības vadu. Nelāga smaka no mute nāca nedēļas divas. Nozvērējos nekad vairs nepadoties idiotiskiem izaicinājumiem.

20.feb 2022 Atbildēt
Norma Dzina

Un Mans Jaunibas " Labais " -Kaminu iekuramais ROYAL ir apiets :) ?

19.feb 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Kamīnieku, laikam retais nav dzēris. Maksāja 500 repšus litrā. Man vietējie šmigas divās dienās malku sazāģēja uz trīs gadiem divās dienās.

20.feb 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Jelena Sergejeva

ai ja jai,kurš nezin ,ka 380 repši litrā bij ??? ielej ūdeni un glāze silta ,pat karsta paliek,zaptu klāt ,pagaid kad atdziet un bohņī iekšā.no rīta viss acīs spilgts un ieraujot glāzi ūdens atkal lopā esi

20.feb 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Aizmirsa pierakstīt Sļivovica, ļoti laba manta, tāpat kā lotgaļu šmakovka.

20.feb 2022 Atbildēt
Aivars

Sļivovica tā pati kandža vien ir. Pat Zlota vai kaut kā li'dzīgi, tas pats vien ir. Es nesaprotu vienu- no kurienes uzradās apzīmējums šmakovka. Vienmēr Latgalē teica dzimtenīte, kandža, deviņdesmitajos parādījās poila, bet te pēkšņi visi sāk saukt par šmakovku! Kaut kāds Šmakovs pārņēma preču zīmi? Domāju ka Kozulim uz to ir lielākas tiesības.

20.feb 2022 Atbildēt

Komentēt