Komentāri: Zināms, kurā Latvijas pilsētā dominē īpaši lipīgais omikrona paveids

Lietussargs

nu ja dominē Jelgavā, tad teorētiski vieglāk pārslimojams, atšķirībā no deltas. Es dzīvoju Jelgavā, slimoju ar kaut ko decembrī, bet analīzes nenodevu, tāpēc nezinu, ar ko slimoju.

10.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Lai Pabrika karadraudze aplenc Jelgavu un ievieš tur totālu karantīnu!

10.feb 2022 Atbildēt
Rolands Kraslovskis

Rīgā,tajā cūku aizgaldā(saeimā)

10.feb 2022 Atbildēt
Kristiāna

Covid-19 testa ierīces izstrādātas, lai parādītu Covid-19 pozitīvu, lai sabiedrība pieņemtu vakcīnu pēc iespējas ātrāk! Ar drakoniskiem likumiem, lai rādītu bailes un ietekmētu cilvēkus piespiedu kārtā vakcinēties! Viss ir vērsts uz imūnsistēmu, lai ar vakcīnas palīdzību novājinātu imūnsistēmu! Tie, kas būs pieņēmuši pirmo devu, būs spiesti uz otro devu! 3 fāzi SARS/HIV/MERS izlaidīs kā bioloģisko ieroci, daudz cilvēku nomirs. Vakcinētie ies karā ar tiem, kuri vakcīnu nav pieņēmuši! Būs anarhija no visām pusēm. Biljonāri grib būt biljonāri un miljonāri, grib palikt miljonāri, jo labāk ir iznīcināt cilvēkus, nekā tērēt naudu cilvēkiem! Tos, kam ir hroniskas slimības un onkoloģiskas slimības, vajadzētu likvidēt ātrāk, lai nezaudētu naudu no valsts budžeta! Tas ir plāns no JAUNĀS PASAULES KĀRTĪBAS! Un 5G starojums ietekmēs vakcinēto imūnsistēmu!

10.feb 2022 Atbildēt
Jānis Upatnieks

Kāpēc Gulbenes soc. dienests klusē ka vadītāja un aprūpētāja inficejusas ar covid, tas ir noziegums pret Upes-2 īrniekiem, vadītājam cietumsodu, kādas varēja būt sekas

11.feb 2022 Atbildēt

Komentēt