Komentāri: Ar Covid-19 pārslimojušajiem konstatē smagu patoloģiju

Rolands

Va vellos, es par to savas domas izteicu jau pirms pāris mēnešiem, bet pirms brīža vēlreiz pavēstiju lasot tepat vienu rakstiņu, Nejauki sanāk, bet es , goda vārds, šo domu no zinātniekiem nenozagu, laboratorijā nebiju. Pacentīšos turpmāk par tādām lietām nerunāt!

13.feb 2022 Atbildēt
Aleksis Rjabusevs

Tak pec gribas ar vari sagaidit patalogijas... Nav labu slimibu , virusu utt... Bet diemzel izskatas ,ka kvalitatuvu zalu ari nav..

13.feb 2022 Atbildēt
Tuudalu Cuuka

Tikai viens vārdiņš no teksta kaut kur izkritis, pazudis tukojumā laikam... Ar Covid-19 pārslimojušajiem POTĒTAJIEM konstatē smagu patoloģiju!

13.feb 2022 Atbildēt
Fra

Mani paziņas un radiņi, kas saņēmuši trīs vakcīnas devas gan Moderna, gan Pfaizer, gan Latvijā, gan UK, nu neviens nav slimojis. Iznāk tomēr, ka ar šīm vakcīnām neviens nav apdraudēts, jo neslimo. Varbūt tie, kas skaitās slimi vakcinētie tomēr nav saņēmuši vakcīnas vai arī vakcinēti ar Astra un Johnson.

13.feb 2022 Atbildēt
DŽA atbilde Fra

Tā tas gluži nav. Pašlaik, visi mani radi un paziņas, pilnībā vakcinēti ar Bio'N'Tech, ir saslimuši. Bet, slimības norise ir daudz vieglāka, nekā gripai. Jo vakcinēti bija.

Antvakceri/ kovidfani, saslimšanas gadījumā, virina muti, kā no ūdens izvilkta zivs. Bez mākslīgās plaušas, nāk mokpilna nāve.

13.feb 2022 Atbildēt
Melānija

Jā,nemaz tik nevainīga tā izslimošana nav,kā viens otrs iedomājās!

13.feb 2022 Atbildēt
Helmuts Andersons

vajag uzticēties zinātnei,un slavināt žļurgu........viens pavārs jau uzticējās......

13.feb 2022 Atbildēt
Giors Geks

Šajā gadu vecajā ziņā nav pieminētas vakcīnas oxfordbrc.nihr.ac.uk/study-confirm...fter-covid-19/

13.feb 2022 Atbildēt
Leons

Nevajag speciālu , superaugstu medicīnisko izglītību lai saprastu, ka Covid-19 bojā plaušas. Hroniska plaušu mazspēja būs bieža komplikācija. Tajā skaitā praktiski neapstādināma plaušu fibroze.

13.feb 2022 Atbildēt

Komentēt