Komentāri: VIDEO: Tā poļi būvē žogu uz Polijas-Baltkrievijas robežas

Gilberts Mats

kad sagruva kā kāršu namiņš PSRS, es domāju : nu vot jauna ēra pienākusi.

Da ņihuja nekas nav pienācis, bez ienaidnieka grūti izdzīvot. Kremļa varas elite vienmēr ir uzturējusi dzirksteli valstu un tautu ugunskurīgā naidā, es vienmēr esu teicis, kamēr netiks izkvēpināts kremļa odžu pūznis - nebūt turpinājumam.

29.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

Pie mums savādāk? Paskaties PSRS armija aizgāja 1994 gadā,bet līdz pat šim mūs visu laiku terorizē pa TV ,ka nu krievi iebruks,krievi,iebruks.Tas ir tāda psihiska traumēšana ,lai novērstu uzmanību no bardaka ,zagšanas un kovidfašizma.Rīgā tas o'džu pūznis ne matu nav labāks

30.jan 2022 Atbildēt
Rolands atbilde Dzintis

Vai tu ,kremlin jau puķītes sastādīji, vai tavas lūpas vienmēr tīras, lai krievu tanku bruņas nesašmucētu, jo nāksies cītīgi bučot! Labāk gan būtu biļeti uz savu roģinu rašku nopircis, kamēr vēl var.Skatos, ka nekādi nevari nociesties,tevi tik ļoti viss latviskais tracina.

30.jan 2022 Atbildēt
Artis

Diez ko Golubaja uz šo atbildēs? Vai paleposies ar Latvijas uz zemes uzlikto stiepļu žogu, kas vēl speciāli pastiepts garumā ....

30.jan 2022 Atbildēt
Andrejs

Pašmāju augsto amatu šeptmaņi, iespējams, ir ar kājminamo domāšanu, ka nevar īsā laikā izkārtot sev labvēlīgus pasūtījumus t.sk. robežas nožogojuma izbēvē.

30.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Cerams ka beidzot tie krievi ari atnaks - vajag jau sen patirit latateju no nekam nederigas bio-masas

30.jan 2022 Atbildēt

Komentēt