Komentāri: Ārste atklāj, cik smagi ar omikronu slimo Latvijas iedzīvotāji

ivo

Tas trojanovs traumēts uz visu galvu..kur tādus atrod?

28.jan 2022 Atbildēt
ivo

Labi tas pajolis ir trojanskis..lietas būtību nemaina

28.jan 2022 Atbildēt
Inga G

Ģimenes ārstus man tiešām žēl..

Bet kopumā.. Jo vairāk vakcinēto, jo vairāk inficēto.. kaut kā dīvaini...

Un manuprāt mūsu valdība dara visu lai saslimstība pieaugtu..

Man bija pozitīvs tests lidostā(gulbja laboratorija, nekāds paštests) un ja kas lidostā nepārbaudīja nevienu un neko.. ne vakcinācijas sertifikātus, ne to covidpas, ne temperatūru vai ko taml... un Gulbja laboratoriju nācās meklēt

Pēc tam, kad saņēmu pozitīvu testu... SPKC zin, ģimenes ārstei pati pazvanu, ka pozitīvs tests... Izrādās, lai es saņemtu slimības lapu un man nebūtu jāiet uz balstvakcīnu - man jābrauc vēlreiz uz laboratoriju testēties... Labi, mani aizveda.. bet ir daudzi, kuriem nav tādu iespēju.. tātad cilvēks slims ar temperatūru un infekciozs kāpj vienā sabiedriskajā transportā, otrā.. lai nokļūtu līdz testēšanās vietai, tad tāpat atpakaļ... un mans vakcinācijas sertifikāts darbojas... tad kāda tam ir jēga????????

28.jan 2022 Atbildēt
Kristine Kristine

Nu man gan tas neliekas dīvaini, tā ir parasta statistika! Ja skatam spkc lapā datus par vakcinēto skaitu, kas ir apm. 1,3 milj. no 1,9 milj. LV iedzīvotāju (neskaitam bērnus līdz 5 g.v), tad loģiski veidojas pieaugums vakcinēto vidū! Sen zināms fakts, ka vakcīna nepasargā no inficēšanās, bet to kā mūsu organisms INDIVIDUĀLI tiek galā ar šo vīrusu.

28.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

Jā,''drausmīga'' slimības gaita.PSRS laikos tādas ''sērgas'' sauca par sezonas infekcijas slimībām un galvā neviens neņēma.Tagad ''gulbja laborotorija'' pelna miljonus ,bet TV un internetā visiem paniku iedzen.Tas ir bizness,medicīna ir otrā vietā aiz ieroču ražotājiem pēc $$$$.Viss beigsies ,kad aunu bars sapratīs,ka medicīna ir bizness un neviens slimnīcas ārsts ( vienam otram galvenajam ārstam Rīgā alga 8000-12000 euro alga)negrib jūs izārstēt,aizslēgt slimnīcu uz atslēgas un iet strādāt par sargu kartupeļu noliktavā par pusi minimalkas.Kad aunu bars to sapratīs,tad neuzdos muļķīgus jautājumus.

29.jan 2022 Atbildēt
Rolands Jānis Ševels

Tas trojanovs ir tiešām izdzimtenis, uzpirktais vērgs kas muld apsurtus uzskatus ,kas atpalicis no sodienas realitates, nemaz nezina kas notiek pasualē, rumnā tikai lai izpatiktu pļūtamajam un visādiem tur kankariniem, patiesi traumēt ,vnk riebjas klausīties ka ti stulbi var ko pateikt

28.jan 2022 Atbildēt
Normunds

Tā ārste muld par divi 9!!! Es esmu izslimojis "deltu" (labprātīgi),ar visiem iespējamajiem,tai skaitā "Ivermektīnu" (ne veterināro), līdzekļiem atvieglojis savu slimības gaitu (ģimenes ārsts:"Sēdi mājās!",NEKĀDU zāļu,ar paša iniciatīvu,profilaktiskos nolūkos,izprasīju spēcīgas antibiotikas-beigās)! "Mikronam" NAV augstas temperatūras,tas var vispār neizpausties-man zināmi vairāki gadījumi! Bet taču vajag histēriju/ažiotāžu-kā tad tā!? Modernais bacili ir,bet slimnīcas stāv tukšas!!?? Stūķēsim tur iekšā ar klepu un iesnām!!! Plāns taču jāpilda!

28.jan 2022 Atbildēt
Anita Grīnberga

Slimības lapu dod uzreiz, tiklīdz ārsts redz, ka pacientam pozitīvs Covid tests, kas apstiprināts laboratoriski ! Vakcinācijas sertifikāts aizturēts no brīža, kad konstatēts pozitīvs tests ! Man tas atjaunojās 11.dienā! Ģim.ārsts ziņu par manu pozitīvo testu saņēma tikai 4. dienā ( Centrālā laboratorija ). Toties tagad- brīva kā putns gaisā ! Vairs nekādu balstvakcinu, ut.t.

28.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

kamēr būs tādas anitas ,tikmēr nekas nebeigsies sapņojot par putniem

29.jan 2022 Atbildēt

Komentēt