Komentāri: Eksperts skaidro, kāds ir manipulācijas process un kā notiek cilvēku prāta apstrāde

Vova the Vagabond

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

12.jan 2022 Atbildēt
Raitis Freimanis

Parādās kāds personāžs - piemēram, Arturs Krišjānis Kariņš vai Daniels Pavļuts un tālāk jau viss notiek, kā speciālists saka.

12.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Overtona loga piemērošana peredastu pieņemšanai ir uzskatāms masu manipulācijas piemērs.

12.jan 2022 Atbildēt
Mairita Zariņa

Taisnīa, ir uzradušies vairāki tādi,kā ,piemēram,Pavļuts, Kariņš,Levits,kuri izteikti uzbāžas ar savu labvēlību,un rūpēm par manu veselību.:))

12.jan 2022 Atbildēt
Mareks B.

Varat jau arī dirst cilvēkiem,ka viņi kūst kā ledus un no šiem atkušņu ūdeņiem uzpeld aizmirstās atmiņas,kuras vēl cilvēks ir aizmirsis,speciāli ganjau,jo prāta čakarēšanas procesā ar NLP stila dezinformāciju jums visādus murgus raus augšā,jo ganjau pirmstam būsiet profesionāli iebiedēti.Es saprotu,ka variantu pret šitiem hitražopajiem rīkļurāvējiem nav,viņi savu paņems un barā ar autoritāti nospiedīs un iestāstīs jums jebko.Viņiem jau arī nav jāpārliecina cilvēks par viņu taisnību,viņiem ir jāpārliecina pārējie,no kuriem liela daļa jau ir viņu līdzzinātāji un finālā jūs saprotat,ka esat pret organizētu grupu,kura,ja gribēs uzgāzīs jums jebko,skaisti pamatotu.Vai es minēju domlasītāju un radiofrekvenču torņus?Nē,jo par tiem runāt aizliegts!!!Zajebis,God bless Blatvia! (Finger) Un nepisiet manu prātu,zajebal jau konkrēti šitas viss!!!

12.jan 2022 Atbildēt

Komentēt