Komentāri: Kādas ir biežākās blaknes pēc balstvakcīnas? Trešo poti saņēmušie dalās pieredzē

īpaši stulbs

Tas tikai sākums. Īstās blaknes uzradīsies vlak.

11.jan 2022 Atbildēt
Vitalij Nartish

Daudzi nevareeja uzrakstiit,jo vinju vairs nav!!!!

11.jan 2022 Atbildēt
Arta Berzina

Noteikti gribu šim sarakstam pievienot arī savu komentāru ar cerību, ka to izlasīs pareizā persona, kas var rīkoties, vai vismaz nodot ziņu tam, kas māk rīkoties. Jā, man arī pēc 3 Pfizer potes temperatūra 38,7 turējās 2 naktis un 2 dienas, pēc tam sākās smaceklis krūtīs, ļodzījās kājas no absolūta nespēka. Un tāpēc es no apzinīga pilsoņa sāku kļūt par vakcīnu pretinieku kamēr netiks veikti pētījumi kāpēc vieniem ir šādas temperatūras paaugstināšanas tādā apmērā, bet citiem nav. Esmu pret to, ka bez izpētes tiek potēta visiem vienāda deva. Dzirdēju Ivara Kalviņa versiju, ka vajadzētu pirms potēšanas noteikt antivielu daudzumu. Valdība - sāciet vismaz to darīt. Bez izskaidrojuma un pamatojuma par to , kas tad notiek mūsu ķermeņos uz 4. poti mani vairs nedabūsiet.

11.jan 2022 Atbildēt
Stavus Grudejs

Beidziet te raudāt un ejiet durt balstvakcīnu. Pandēmija taču kautkā ir jāpagarina. Ko tad darīs nabaga vakcīnu razotāji un viņu līdzskrējēji ja neviens vairs neies potēties un izslimos omikronu. Briesmas. Pandēmija beigsies un nevienam vairs vakcīnas nebūs vajadzīgas.

Marš vakcinēties !!!

11.jan 2022 Atbildēt
Draiska

Dīvaini!! Man no 1 Pfaizera bija sarkans sāpīgs pleķis uz rokas.2 Pfaizers bišku pleķīts un bišku sāpe.Pēc 3 pfaizer nekas...No 18 zināmiem cilvēkiem man bija vistrakāk. Rodas jautājums: jūs visi mūldat par blaknēm???

11.jan 2022 Atbildēt
Agnese Gutenko

Pēc 2 Faizer potēm izvēlējos, kā trešo, Moderna. Nu ko lai saka... Nekad neesmu piedzīvojusi tādu organisma reakciju uz potēšanu! Temperatūra vakarā virs 38,5. Pirms temperatūras 2 stundas salšana zem 5 segām, tad paliek nenormāli karsts un sākas svīšana uz visu nakti. Tā kārtīgi gulēt nemaz nav iespējams. Lauž arī kaulus, un, pats dīvainākais, ka sāp padusēs, tas nozīmē, ka noteikti palielinājušies vai iekaisuši limfmezgli... To visu, protams, var pārdzīvot, organisma dabisko reakciju var apklusināt ar medikamentiem, bet ko mēs no visa šī pasākuma iegūsim ilgtermiņā, tas gan ir labs jautājums, uz kuru neviens nevar atbildēt !?!

12.jan 2022 Atbildēt
Alexandra

Kártéjá dezinformácija Latvijas , joprojám , nevakcinétiem bezdarbniekiem !

12.jan 2022 Atbildēt
Vitalij Nartish

Shodien satiku koleegi-vinja meitai paralizeeja roku un kaaju! Knapi atgaaja,aarst teica-otra dzimshanasdiena!

13.jan 2022 Atbildēt

Komentēt