Komentāri: Stradiņa slimnīcas vadītājs atklāj, vai slimnīcā nonāk arī ar vakcinācijas blakusparādībām

Haralds Elceris

atņirdzas mājās bez liekas publicitātes?

6.jan 2022 Atbildēt
Monika Paberza

Tad kā? Cik cilvēku ir nonākuši slimnīcā ar blakusparādībām pēc vakcinācija un kādām? Neizvairieties no atbildes!

6.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

ja pateiks ,tad Jūs neiesiet uz 4 poti,bet viņas būšot 8.

6.jan 2022 Atbildēt
Tenis Ritenis atbilde Dzintis

Man šodien atnāca atklāsme, ka 10. pote būs pirms 11. potes.

6.jan 2022 Atbildēt
Sarmite Mengele

Es zinu dazus cilvekus personigi,kuriem tulit pec potes ir problemas ar sirdi un visu asinsrites sistemu.Arsti to neatzist,jo savadak neviens nepotesies un viniem zudis vakcinacijas piemaksas.Sodien Hipokrata zverests ir zaudejis cina ar naudu.Diemzel!P.S.Tas skar man loti tuvus cilveku,tadel zinu

6.jan 2022 Atbildēt
Ieva Neimane

Es personīgi gan pēc pirmās, gan pēc otrās potes nonācu Stradiņu NMC, ar blaknēm. Pa taisno no vakcinācijas kabineta. Un tie nebija nekādi,, sīkumi,,...

6.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Ieva Neimane

Ieva, tu melo:)

7.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Sarmite Mengele

Mengele, idiota gabal, mani tuvākie cilvēki ir saslimuši ar Covid.

Bet, paldies Dievam, vakcinēti. Bio'N'tech. Vakcīna palīdz nenomirt.

7.jan 2022 Atbildēt
Vitalij Nartish atbilde Dzēsts lietotājs

Nedirs! Vakciina nepaliidz vispaar!!!! Tavi vaardi tik pat noziimiigi,ka Pavljuta!!!!! Pieraadijumus saviem vaardiem -galdaa!!! Visi jau zin,ka tu maaki tikai apsaukaaties,bet ja pa teemu vajaga kautko no mediciiniskaa viedoklja-tad klusums!

7.jan 2022 Atbildēt
Andis

Kārtējais bla-blā pilnīgi ne par ko un tikai tādēļ, ka tie ir totālākie meli. Sākam jau ar to, ka nevakcinētais nebūt nenozīmē, ka viņš nav vakcinēts, jo par nevakcinēts tiek uzskatīts arī tas, kuram pēc pilnas vakcinācijas nav pagājušas 14. dienas. Ko tas praktiski nozīmē? Ja cilvēks ir uzsācis vakcināciju 1.decembrī ar Pfizer, tad šodien saslimis un pēc divām nedēļām miris viņš tiks likumīgi ierakstīts ailē pie nevakcinētiem, ja saslims rīt, tad būs miris vakcinētais. Modernai vēl nāktu klāt 7. dienas, bet ar AZ septembrī vakcināciju uzsākušais vēl tiktu uzskatīts par nevakcinētu. Janssen rādītāji ir tik slikti, ne jau tādēļ, ka tā būtu sliktāka par iepriekš minētām, bet tādēļ, ka nopotētais jau pēc 15 dienām vairs nav nevakcinēts. Par cik galvenie slimotāji ir vakcināciju uzsākušie saslimšanas laikā, tad gala rezultātā tauta tiek troļļota, ka saslimst nevakcinētie, bet ne ka pie vainas ir Kariņa-Pavļuta veiktais terora akts (par terora aktu tiek klasificētas darbības, kuras veicina saslimšanas izplatīšanos) . Tieši šis moments arī saliek visus punktus uz "i" - vakcīna nedarbojas un tā pat teorētiski nevar jau darboties trešajam covid pārveidojumam (pagājušā gada pirmās puses pārveidojumam) , bet rezultāts ir, ka saslimst un mirst pārsvarā "nevakcinētie".

6.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Labāk vakcinēts un sveiks, nekā nomiris un beigts.

7.jan 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Ha, ha, ha, no kurienes tādas atklāsmes. Iepļūt to Danielam. Vakcīna nevienu nepasargā, vakcinējies kaut desmit reizes, ja ir tāda vēlēšanās, man pietiek ar vienu, lai neticētu šai afērai. Joprojām jāstaigā pie ārstiem, pēc pārslimošanas.

7.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Jelena Sergejeva

Jelena, neguļās? Parunāsim par rokmūziku?

7.jan 2022 Atbildēt
eitubekot

Labāk vakcinēts un beigts,nekā nomiris un sveiks.

7.jan 2022 Atbildēt

Komentēt