Komentāri: Latvijas profesore par omikronu: Vakcīnas efektivitāte nav nulle

Atalik Mullin

Nu ja jau visi slimosim, tad nav ko vilkt garumā. Aizliegumus aizliegt!

3.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

drīz asināšu cirvi un kurš prasīs jebano kodu nocirtīšu galvu

3.jan 2022 Atbildēt
Eduards

O ka var dirst,cirtējs - dīvānā pirdējs!

3.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Eduards

beidz anaboliķus lietot,tā jau tups + safakcinēts.Drīz stundu domāsi cik ir 2+2 ?? Švarcu redzēji kāds tagad???

3.jan 2022 Atbildēt
Vitalij Nartish

Taapeec taadiem profesoriem galvaa ir nulle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3.jan 2022 Atbildēt
Andis

Ooo... vēl viena niecība, kura pārdevusies sātanam un gvelž pilnīgas muļķības.

Vakcīna nav aspirīna tablete, kura būtu lietojama nesatraucoties, ka tā varētu atstāt kādas negatīvas sekas uz veselību vai pat nogalināt cilvēku. Bet tad ir eksperimentāla vakcīna , kuras efektivitāte jau vasarā tika atzīta kā vāja. Paiet pus gads un prognozes tiešām apstiprinās - efektivitāte ir vien uz papīra, līdz maksimāli "aitas" sapotētas, bet tad, kad tas ir darīts, tad efektivitāte "sašķobās", lai varētu covid biznesu paplašināt un jāpotējas atkal. Par cik nekā cita jau nav, tad tā pati nederīgā eksperimentālā vakcīna un jātic brīnumam, ka papildus deva atdzīvinās pavasarī un jau rudenī injicēto "mironi".

Aļo niecība, pret iesnām nav vajadzīga vakcīna un lielāks risks ir nomirt no tās eksperimentālās šļuras, kā no iesnām. Austrālijā jau 80 000 sapotētie ar veselības problēmām, no tās nederīgās covid šļuras, gaida uz valsts kompensācijām, bet tas ir tikai sākums.

Vakcīnas izmantošanu būtu jāizvērtē katram individuāli un tikai tad, kad ir reāls risks saslimt un nomirt, tikai tad tā vispār būtu jālieto, bet tad pat nav reāla vakcīna, tā efektivitāte vienīgi kā placebo un tad to spiež injicēt jauniešiem un bērniem, kuriem tā vispār nav vajadzīga. Tas jau tad saucās noziegums un KNAB būtu pēdējais laiks sākt pārbaudīt vadošo covid sektantu finanses, tai skaitā to saistības ar tiem, kuri bez konkursiem ir saņēmuši Valsts pasūtījumus.

3.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

Lasiju ,ka latejā kompensācija maksimālā par veselībai nodarītajiem zaudējumiem no fakcīnas varētu būt 142 000 euro,komentos daudzi sajūsmā,bet atkal tupā aitu cērpamā tauta nesaprot ,ka pirmkārt ir jāpierāda,ka kroplis paliki no tās šļuras,mediķi neatzīs to faktu pat pie nošaušanas un tas nozīmē gadiem ilgi medicīniskās ekspertīzes un tiesāšanās + lērums advokātu.Jūs aitas sajēdzat ko gvelžat un sajūsmināties ???!!Jums spīd nevis 142 000 bet 14 euro, gadu lūdzoties kompensēt un samaksāt par nopirktajiem koka kruķiem.

4.jan 2022 Atbildēt
aija

Nu kas par virsrakstu!!! potes efektivitāte nav nulle... bet tuvu tai, vai pat aiziet mīnusā..

piesauktā ticēšanai zinātne ir izgāzusies, valdība - hallo, mēs to redzam !!!

4.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

"Hospitalizācija ir vajadzīga un skābekļa terapija ir vajadzīga..." Tikai tā var cilvēkus nobeigt un norakstīt uz vīrusu.

4.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Šitās goves gudrība labi redzama viņas tupajā mūlī.

4.jan 2022 Atbildēt
Leons

Beidzot izdzirdu vārdus par kompleksas aizsardzības nepieciešamību. Vakcīnācija ,revakcīnācija un triāde- maskas,divi metri un roku dezinfekcija.

4.jan 2022 Atbildēt

Komentēt