Komentāri: Izraēlā reģistrēts pirmais "fluronas" gadījums - reta dubultinfekcija

Dzintis

"Pašļi nahuj,neviens normāls cilvēks vairs galvā neņem jūsu omikrānus.Iebāžat sev ūkstā tos OR kodus,omikrānus un beigās iebāžat čekas stukaču danilānu ar tizlo smaidu sejā.!!

2.jan 2022 Atbildēt
Vita Ozolniece

Dzinti, ja Jūs gribiet rupji nolamāties, tad dariet to, lai citiem nav tas jālasa. Un Danilānam ir pavisam normāls smaids.

2.jan 2022 Atbildēt
Jōnis Nemīzis

Jo vairāk durās jo brīnumainākas vīrusa kombinācijas radīsies.Tagad slimo tikai durtie.

3.jan 2022 Atbildēt
Lietussargs

nav rakstīts, vai viņa vakcinēta pret koronu, droši vien. Pret gripu laikam gan nē. Atceros, ka Latvijā 2020. gadā sākumā veica analīīzes gan uz koronu, gan gripu. Tagad ja tev pie simptomiem c19 tests negatīvs, mājās slimo ar ko gribi. Vai tā gripa, neviens nesaka.

2.jan 2022 Atbildēt
Ilze

Izraēlās presē bija rakstīts, ka ir vakcinēta pret kovidu ar 3 devām, pret gripu nav vakcinēta.

2.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

te TR bij koments,ka tantuks aiziet pārbaudīt kovidu,jo atklepo asinis un visi korova simptomi,bija safakcinēta pa pilnai programmai,bet pateica šai,ka korova nav un tinies.Negrib maitāt potēto statistiku ,kuri tāpat slimo.Letiņi vienmēr ir bijuši dirsā pišama tauta

2.jan 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzintis

Tad jau man paveicies, esmu potēta, bet testu uzrādīja pozitīvu. Jau mēnesi vārtos pa māju, vasarā vismaz ogās un sēnēs var aiziet.

2.jan 2022 Atbildēt
Irena_ieva

Tā ir,ka žļurga ielaista,tagad tik sāksies lielā mirstība!

2.jan 2022 Atbildēt
Tedis

Lieta nopietna,jātestē līdz galam, varbūt šamai tripers arī ir!

2.jan 2022 Atbildēt
Sandra Odgaard

runa, ka pec 10 balstvakcinas vares dabut tosteri. Latvija 4.bus marta. Gaidam

2.jan 2022 Atbildēt
Diduu

Sēdi savā Dānijā un nesmirdi

2.jan 2022 Atbildēt
Jōnis Nemīzis

Un apenes ar SPKC tālruņa nummuru.

3.jan 2022 Atbildēt
Aivars

Nu kā tad tā - divas slimības, bet vieglā formā? :)

2.jan 2022 Atbildēt
saulis salna

Viņai tika diagnosticēta gripa un koronavīruss, tiklīdz viņa ieradās," pauda Petah Tikvas pilsētas "Belinsonas" pauda slimnīcas ginekoloģijas nodaļas direktors Arons Vižnicers.

Jūs tur ,,Tauta runa.lv" galīgie idioti vai? Jūs vispār filtrējiet ko rakstāt? Vai tad gripa nav koronavīruss ?

Tāda slimība ,,koronavīruss,, neeksistē. Tas ir vīrusa nosaukums . Slimības ir: gripa, masalas,garais klepus, cūciņas utt. Tās visas ir koronavīrusa slimības. Sāciet vienreiz draudzēties ar smadzenēm.

2.jan 2022 Atbildēt
Jānis Bērziņš

Nē, idiots esi tu! Gripas vīruss nav koronavīruss, bet gan ortomiksovīruss.

3.jan 2022 Atbildēt
Andris Saulīte atbilde Jānis Bērziņš

kāda starpība -- orto mikso vai korona vai kā nu debilie virusologi klasificējuši--manu personiski dirtsu neplēš kretīnisko zinātNIECIŅU klasifikācijas -- jānis bērzimš ir vajprātīgs idiots-- bezsmadzeņu sektants kas kā ceturtdienas pedventists piekasās bezjēdzīgiem vārdiem---

PS mRNS JEBKURĀ GADĪJUMĀ IR SAVDABĪGA MATRICA NO KURAS dzīva veselīga šūna sintezē olbaltumvielas -- dabiska fizioloģiska un buioķimiska norma nevis patoloģija ir dzīvai šūnai PĒC mRNS ''būvēt proteīnus°° --- nav būtiski vai mRNS no saviem gēniem vai vīrusa gēniem --- sintezēt proteīnus ir bioķimiska fizioloģiska norma -- ''infekcija '' un ''proteīnu sintēze °°nav PATOLOĢISKS PROCESS --- VĪRUSI jeb ''ģenetiskais kods '' NEVIENU NEPADARA SLIMU UN NENOGALINA -- DZĪVAS ŠŪNAS BIOFABRIKĀS VESELĪGI PĒC

mRNS matricas dara to kas dzīvai šūnai jādara --jāsintezē proteīni un signālvielas --dara to kas dzīvai šūnai jādara ---- nogalināt vajag ja saka ka ';'vīruss dzīvs''''vīruss dara'' ''vīruss nogalina'' ---- --------------------------------------------------------------------------- nogalināt vajag šĀdu nezinātnisku un nevesēlīgu ažiiotāžu uzrturošo murgu sludinātājus-- nmogalināt vajag žurnaļugas par katru nepareizu vārdu -- nogalināt vajag par ''biedēsanu un maldināšanu°° --nogalināt vajag par ''analfabetisko kovidstatistiku'' --

3.jan 2022 Atbildēt

Komentēt