Komentāri: Advokāts Zvejsalnieks dod padomu, kā balsot nākamajās velēšanās

Melānija

Tikai nesaprotu,kas tur tajā Saeimā ir tie vecie!?Tur ir visi jauni cilvēki ar laabām izglītībām! Tas gan ir manuprāt, viens mīnuss,ka taas sastāvss ir ļoti raibs,partijas savā starpā nesatiek,kašķējas,un tas neko labu nedod nevienA lēmuma pieņemšanā.Man personīgi tagad liekaas normāla būtu tā partija,kuru veido Ģirģens,viņš ir cilvēks ar stingru mugurkaulu.

19.dec 2021 Atbildēt
Juris

Bez demokrātijas pamatprincipiem deputātu kandidātu izvirzīšanā, tā spēlīte ir zaudēta. Ekonomiskie grupējumi izvirza savus cilvēkus savu savtīgu interešu aizstāvībai, īkšķa balsojamā mašīna, kur deputātam uzticēta tikai mehāniska podziņu spiešana pēc striktas komandas, ekonomiskie grupējumu galvenais mērķis ir citam citu apkarot, lai paši var plaši izvērst elkoņus pie siles smelšanas. Naudas grābšana valsts vārdā, bet sadalīšana savās kabatās. Par atdošanu neviens i domāt netaisās. Domājams, ka drīz tie paņemamie kredīti valsts vārdā varētu beigties, tad nebūs nekāda iemesla ne vienam iekļūt tai pārvaldes aparātā.

19.dec 2021 Atbildēt
V.B.

domāju ka šo valsti var norakstīt - te jau ir ziemeļkoreja, tādas kaites ātri nepāriet

cilvēki nobalsos par šo pašu režīmu, ja nevakcinētie vēl nebūs iznīcināti uz to brīdi, tad cilvēki negribēs zaudēt savas privilēģijas attiecībā pret viņiem + masu stokholmas sindroms, lai saglabātu lepnumu cilvēki pārliecinās sevi un citus kas viss notiekošais ir labs un ka tā vajag, špricēsies tagad visu laiku un uzpurņi arī ir uz palikšanu

es te vairs nekādas cerības nelolotu, atmirs esošā paaudze pēc kādiem 20-30 gadiem varbūt sāks pust jaunas vēsmas

19.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

precīzi

20.dec 2021 Atbildēt
Rolands

Nekādu pārsteigumu nebūs, jo lielākā daļa nobalsos par brīnumsolītājiem-saulvežiem. Mums taču nav iespējams uzzināt partiju plānus par rīcību pēc vēlēšanām, jo pirmsvēlēšanu materiālos ir tikai kandidātu biogrāfijas ar smaidošiem purniem, nav rīcības plānu ar skaidrojumiem, kā visu solīto izpildīt, kur ņemt līdzekļus. Ir tikai solījumi-uzlabosim, pacelsim, samazināsim, palielināsim, atcelsim, ieviesīsim, uzlabosim, izmainīsim,pļe, pļe,pļe!Kamēr ar likumu nebūs noteikta prasība pirms kārtējām vēlēšanām atskaitīties par padarīto, mums ohlokrātija garantēta mūžīgi!

19.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

tā būs 100%

20.dec 2021 Atbildēt

Komentēt