Komentāri: Latvijas epidemiologs brīdina par omikronu

Andy Sku

Pasaku teicējs rāceņa analogs atkal biedē tautu lai durās. Pasaulē jau to slimību apraksta kā kādreiz bronhītu, un ka to pārslimo viegli , bet Latvijā laikam būs jānoraksta žļurgas upuri tāpēc tautu laicīgi noskaņo

17.dec 2021 Atbildēt
Sanita Sanita

Nu ,tāka man nespēja pierādīt covida esamību,piedodiet,bet jūs ar savām fantāzijām, izguļiet dzērumu. Vai nu ,kad nauda beigsies, vīruss ar beigsies.

17.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Pirms pus gada man ģimenes ārsts teica,ka kovids beigsies ap gada beigām,tā nākusi infa no '' augšas''.Es domāju,ka līdz vēlēšanām popkorns 21 pazudīs.Dziedās sev slavas diesmas,bet nezinu kādiem jābūt idiotiem ,lai par šitiem mērgļiem balsotu.tik daudzi darbu papisa dēļ šitiem sū..

17.dec 2021 Atbildēt
Andis atbilde Dzintis

Viņi paši par sevi sabalsos, kā līdz šim. Interesantākais, ka CVK nav bijušo priekšnieku... bet tā vēl tie sāks memuārus rakstīt un atklās vēlēšanu noslēpumus....

17.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

3,14zģec ir klāt. Jāpotējas biežāk.

17.dec 2021 Atbildēt
Andis

Ja to saka infektologs, tad tas jau ar 100% garantiju ka meli un covid sektas propaganda.

Bet Andy Sku varētu tiešām būt patiesība - nevis omrikons (pareizāk nākamais - epsilona pārveidojums) būs nāves iemesls, bet trešās šļuras devas izraisītās nāves, jo ar to imūnsistēma jau ir pa pusei nograuta un potētais ne tik vien kā mazāk pasargāts no saslimšanas ar covid, bet pilnīgi visām saslimšanām.

17.dec 2021 Atbildēt
Liana Marcinkevica

sāksies lidz 11.janvārim omikroms,tātad tas ir politisks omikroms,ja jau zin datumu,vīrusam patīk auksts un saus gaiss,,,kāpēc tad austrālijā slimo? omikroma paveids ir lipīgāks,tikai ar šo saslimst ļoti maz cilvēku un ļoti vieglā formā.DIRŠS VIENĀ DIRŠANĀ,VIENKĀRŠI JAU VĒMIENS NĀK.

17.dec 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Es neklausos apmaksaatus epidemologus!!! Tieshaam zinoshi,neatkariigie,specialisti shajaa jomaa saka preteejo,ko shis latvijas epidemilogs nolasa no teksta,ko vinjam pabaaz priekshaa!!!!!!

17.dec 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Te buus tieshaam specialists!!!!!www.youtube.com/watch?v=swwCE8TTRHY

18.dec 2021 Atbildēt
Artis Lankss

Līdz ko samazinās cilvēku skaits, ko var uzsēdināt uz adatas tā uz reiz tiek ieslēgta baidīšanas un melu propoganda.

17.dec 2021 Atbildēt
Raimo Borbo

Tieši tā ! kā jau paši izteicās ,ka visi līdzekļi ir labi lai sasniegtu mērķus. Galvenais lai mērķu vietā nesasniedz mērkaķus.

17.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

švakcīnfani,jums būs drīz pizda !!! Jūs švakcinēs vēl ļoti ilgi !!!!(par veselību tak jārūpējas ) DDDD.Pēc omikrona -21 būs popkorns -22 un tad jau paredz kombikorm-22 bīstamo paveidu.Iedursim pa potei,kamēr jauni mēs,gan jau ari zārki jauniem

noderēs !!! DDD

17.dec 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Nu taksh 6 miljardus kautkaa jaizaarstee!!!!

17.dec 2021 Atbildēt
Uldis Janelsiņš

Īpaši bīstamajam vīrusam, kurš radies Āfrikā, patīk auksts un sauss laiks. Varbūt tamdēļ tie melnie bēg uz Eiropu, lai nenosalst

17.dec 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Omikron ir 15-ais grieķu alfabēta burts. Cik covidus jau esam palaiduši gar degunu?

17.dec 2021 Atbildēt
Raimo Borbo

Izskatās velk uz plānu kā ieviest lokdaunu pirms jaunā gada ?

17.dec 2021 Atbildēt
Elizabete Vilka

Tieši ta

18.dec 2021 Atbildēt
Elizabete Vilka

Kā svētki , tā covids :D kā ziema, tā covids .. tikai vasarā viss ir skaisti un brīnišķīgi :DD

Pa šiem 3 gadiem neesmu ne es saslimusi , ne kāds pazīstams -_-

18.dec 2021 Atbildēt
Edmonds Sprogis

Viņiem ir vajadzīga šī dramatizācija, jo tie kas jau ir nopotēti tiešām mirs no tās potes. Tāpēc viņi histēriski izplata melus lai vairāk attaisnotu savus iepriekšējos melus. Šis omrikons ir vēl nekaitīgāks nekā iepriekšējie varianti.

18.dec 2021 Atbildēt
Gints Reinieks

Ko var muldēt.Visā Eiropā slimības gaita ir vieglā formā no Omikron. A Te ja var saukt par epidemilogiem Latvijas gvelž par kautkādiem datumiem,kas pareģi kādi,tad lai maina profesiju uz extraseniem.Varu droši teikt ,tās vakcīnas neglābs,vīruss tiešām ir lipīgāks kā iepriekš.Ar laiku izspiedīs delta paveidu,un mums būs viens jauns covid viruss kurš nebūs vairs bīstamāks par sezonālu saaukstēšanos (Tā vismaz runā tiešām virusologi citur Pasaulē)

19.dec 2021 Atbildēt

Komentēt