Komentāri: Pavļuts stāsta, kā ierobežot omikrona izplatību Latvijā

Dzintis

Jāmet nost Pavļuti,Kariņi un izgaisīs kovids,omikrons,pokorns,kombikorms kā nebijis,bet atkal parādīsies gripa,angīna,plaušu karsonis un citas slimības,kuras pazuda.Bij vēl tak Ugandas,Delta,Indijas,Anglijas.Nu kā sunim blusu,deru,ka kovida 19 vakcīna būs ''efektīva'' pret tiem un duršana ies ar jaunu sparu.Interesanti kam pieder ''Gulbja laborotorijas'' miljonu bizness????

9.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Tu ir covidfans tipiskais- absolūts idiota gabals :)

9.dec 2021 Atbildēt
Vova the Vagabond atbilde Dzēsts lietotājs

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

9.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Vova the Vagabond

Jā!

9.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Dzēsts lietotājs

fekāliju stumdītājs.Čpok,čpok,čpok,ož pēc sū...,tātad alus dzērāju kāds stumj !!!DDDD...Tu gribi mani izmantot kā teliņš izmanto gotiņu ??? Tāpēc staigā man pakaļ ar nolaistām biksēm un mēģini izlūgties žēlsirdības aktu ??? DDD

9.dec 2021 Atbildēt
Jautrite Kļava

ir vienkasa lieta. cinoties ar sekam celoni nepazud. ta ka plutam darba netruks. vares vervelet un sapnot uz nebedu.

9.dec 2021 Atbildēt
Broņislava Dzene

Kā var novērst to, kas jau ir noticis? Ziņās to vien raksta, ka jau ir klāt!

Palīt, atkāpies un viss tiks nokārtots tā, lai stāvoklis valstī uzlabotos bez Tevis!

9.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ja viņš atkāpsies, kas no tā mainīsies?

Covid pazudīs?

9.dec 2021 Atbildēt
Gunars Stepins atbilde Dzēsts lietotājs

Liela iespēja ka pazudīs ...un atgriezīsies gripa,kura pastāvēja gadu desmitus un te pagājušgad pēkšņi izčabēja, bet uzradās ļaunais covids ar piespiedu vakcīnām....

9.dec 2021 Atbildēt
Baiba

Visefektīvākais līdzeklis infekcijas ierobežošanai bija neielaist nenotestētus no citām valstīm iebraukušos. Tas būtu bijis vislētākais un drošākais variants. Tikai tādā veidā pie mums tā slimība ir tikusi. Kad vilks ielaists aitās, par vēlu ko glābt.

9.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Mūsdienās tas ir neiespējami.

Nav viduslaiki, kad varēja slēgt pilsētas vārtus.

9.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Omikrons nav nekāds leprikons, kas jāierobežo. Omrikona vīruss ir iesūtīts no Kosmosa Gaišajiem spēkiem, kas cīnās ar Covid un Tumšajiem spēkiem, kam nav labu nodomu pret Latviju un barikāžu cīņu ieguvumiem.

9.dec 2021 Atbildēt
Edvins Rudzitis

Tik stulbs nemaz neesi...

9.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Jā!!!Omrikons tiks uzvarēts,jo palīgā nāks pokemoni,digimoni un kosmosa gaišie spēki !!! Jā !!!!!!Nāks palīgā Egils Levits un cels spārnos visus kuriem nošļukuši knābji !!!!Kā teica dižais Vova Vagabonds!!!!

9.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzintis

Dalbojob, aizver tak savu maujamo.

9.dec 2021 Atbildēt
floksis

Tiem testiem lidostā jābūt obligātiem. Absolūti obligāti! Ko nu tēlo muļķus. Tad kad iebraukušie jau aplipinājuši simtus, tad sāks brīnīties un atkal uzliks lokdaunu. Vai tur visi idioti???

9.dec 2021 Atbildēt

Komentēt