Komentāri: Infektologs atklāj līdzekli, ar kuru ballītē var aizstāt sejas masku

Gilberts Mats

deguna gļotādu mitrinošas un pārklājošas zāles, kas veido bioplēvi spirta nežēlīgā ietekmē tiek iznīcinātas. To jums pateiks jebkurš, pat Danilāns.

Ziemassvētku vai Jaungada korporatīvā ballītē vai nu degunā smērēt gļotātu mitrinošu smēri vai nu nedzert.

20.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Spirts taču bendē arī vīrusus!

20.dec 2021 Atbildēt
Gilberts Mats

Ziemassvētku vai Jaungada korporatīvā ballītē vai nu degunā smērēt gļotātu mitrinošu smēri un nedzert vai dzert un aizmirst par elementāru aizsardzību - smērēt degunā bioplēvi veidojošu medicīnas vielu.

20.dec 2021 Atbildēt
Gilberts Mats atbilde īpaši stulbs

Spirts bojā tavu imūnsistēmu, šovakar spirķaga izglāba Tevi no drošas Omikrona nāves, rītTu iesēdīsies tramvajā ar novājināto imūnsistēmu un Omikrons, kā pastnieks Juhaņā, pieklauvēs 2X.

20.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Gilberts Mats

es nekad dzīvē vairs nedzeršu,bet aptiekā pirkšu gļotādu mitrinošu smēri !!!!DDDD.Es domāju ari pāriet uz saules vegānismu ,lai nebūtu jādara tas neatīkamais process ko sauc par kakāšanu !!! Es domāju ,ka par gļotādu mirinošām smērēm ļoti labs padomdevējs varētu būt Reiniks,viņam ir liela pieredze pārbaudīt dažāda veida smēres ar simpātiskiem,spalvainiem sanitāriem .D,It sevišķi labu padomu viņš var dot par smērēm -lubrikantiem..Jā un Juhaņā esot jau jaunais Juhaņas kovida paveids.Slimajiem rodas tieksme ēst suņus un kaķus.Juhaņisms.D

20.dec 2021 Atbildēt
Gilberts Mats atbilde Dzintis

Reiniks smērējas ar vazelīnu - maigi slīdošu ziedi.

20.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Gilberts Mats

Jā,īpaši stipra lubricējoša smēre var darīt brīnumus,jo kā zināms afroamerikāņu čibriki ir īpaši (pēc izmēra) un tikai stiprs super slīdošš lubrikants var izlīdzēt šajā problēmā.Ne velti Riva un Reiniks bieži apmeklē ASV.

20.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Gilberts Mats

Jēkabpilī trambaju nav...

20.dec 2021 Atbildēt

Komentēt