Komentāri: Cilvēki izbrīnīti, vai tiešām pie visa vainīgi nevakcinētie?

Jānis Kalvis

Tas ir valdības iebiedēšanas iemesls,cilvēki saņem tik milzīgu stresu,kad daudzi no tā sāk slimot ar visdažādākām kaitēm.ļoti daudzi nesaņem savlaicīgu palīdzību,sakarā ar kovid un ievelk slimību tālākajā progresā.

26.nov 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Jā, nevakcinētie ir kā 5.kolona!

26.nov 2021 Atbildēt
jānis

Latvijā ir proporcionāli mazāk potēto riska grupās, bet vairāk- antivakseru. Daudz arī to, kuri nopirkuši vakcinācijas sertifikātus.

26.nov 2021 Atbildēt
jānis

Medicīnas sistēmā mums patiesi ir milzīgs bardaks ! Partija AP paņēma veselības aprūpes sili , ne jau lai rūpŗetos par tautu , bet lai aplaupitu tautu un iedzīvotos uz nodokļu maksātāju rēķina !

26.nov 2021 Atbildēt
Ventuks

Grafiks ir nepilnīgs, jo neparāda vakcināciju un mirstību pa vecuma grupām Mums vecie ir vakcinējušies mazāk, tāpēc mirstība ir lieláka, kaut vakcinēšanās procents ir tas pats.

27.nov 2021 Atbildēt
Iluta Strazdiņa

Kādreiz cilvēks, kas bija saslimis ar gripu, vienkārši gulēja mājās. Tagad saslimušie gaida kaut kādās mistiskās rindās uz testiem, braukā gan ar personīgo, gan sabiedrisko transportu kilometriem tālu, lai nodotu testus, inficējot apkārtējos,lai tikai būtu iespējams dabūt pārslimošanas sertifikātu. Pie kam ģimenes locekļi saslimst ne jau visi uzreiz. Un visi tik braukā un braukā.... Vai tiešām nav iespējama sistēma, ka ģimenes ārsts apstiprina saslimšanu pēc slimības klīniskās ainas un pēc izveseļošanās tiek veikts antivielu tests, kas arī apliecina, ka bijusi saslimšana. Starp citu, manā ģimenē cilvēkam, kam bija neapšaubāmas slimības pazīmes un kurš nokļuva slimnīcā, sākotnējais tests bija negatīvs.

27.nov 2021 Atbildēt

Komentēt