Komentāri: Soctīklu lietotāji sašutuši - skolotāja stundu laikā pārkāpj Covid-19 ierobežojumus

Ilze

Sīkais sučārs jau nu varēja turēt muti, galu galā pašam tak arī vieglāk bez tā uzpurņa (no kura tāpat jēgas ir ļoti, ļoti, ļoti maz, uzpurņi vīrusus nespēj aizturēt vīrusu izmēra dēļ).

21.nov 2021 Atbildēt
Dzintis

kovidfani nezin ,ka ar lupatu var tikai grāvī varžu kurkuļus filtrēt,bet no vīrusiem pasargā tikai militārās aizsargmaskas ,kuras domātas biologisko ieroču lietošanas gadijumā vilkt uz purna un tās nebūt nav maskas kuras taisītas no apeņu auduma.Bet bizness ir bizness.

21.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Mazais jau nav sučārs, bērni vecākiem stāsta savu dienu.

Bet vecāki gan ir sučaras!

Jā, skolotāja pārkāpa likumu, bet viņa to darīja pareizu motīvu vadīta.

Bērna mutere gan ir mēsls no stukachu dzimtas.

21.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzintis

Idiota gabal pamēģini caur masku nospļauties?

Spļāviens tālu lidos?

Tu, Dzinti, pat armijā bijis neesi, bet dirst jau var par deviņiem mēmiem, ko?

21.nov 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish atbilde Dzēsts lietotājs

Nu es pameeginaaju-maska aizlidoja kautkaadus 3 metrus!!!!

22.nov 2021 Atbildēt
Ilze

Ā, palasījos to pustrako memmeli twitterī. No tām, kas neēd gaļu un sīkam arī nedod. Ko no tādiem rahītiķiem var gribēt.... Dies lai nedod, ka klasē kāds tāds pārpareiziņais čiā sēklu sūkotāju atvase.

21.nov 2021 Atbildēt
Ivars Buss

Daudzas latviešu ģimenes,nodevība un stukacosana ir jau asinīs.ari šim knevelim

21.nov 2021 Atbildēt
Ilze

Tai stulbajai memmei ir jāsaprot, ka viņai ir jābūt laimīgai, ka sīkajam sučāram vispār ir skolotāja un notiek visi priekšmeti. Ir skolas, kur tā nav. Skolotāji (arī vakcinētie) iet prom no skolām, jo 1) sust uzpurnī un vēl runāt klases priekšā visu dienu neviens nav spējīgs; 2) ļoti liels pieprasījums pēc privātskolotājiem, arī cenas par privātstundām aug, jo daudziem bērniem ir robi no attālinātās mācīšanās, citiem vispār ir priekšmeti, kas nenotiek mēnešiem, tad nu vecāki, kam bērna izglītība rūp, ņem privātskolotājus, maksā bargu naudu un tāds sīkums kā uzpurnis viņiem ir pēdējais, par ko raizēties.

Novēlu šai memmei un viņas sučāram-stukačam izbaudīt, kā ir, kad vispār nav skolotāja. NAV! Neviena! Ir skolas, kur jau tagad tā ir realitāte.

21.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Pilnībā tev piekrītu.

21.nov 2021 Atbildēt
Sarmite Mengele

Diemzel lielaka dala pilsonu nesaprot,ka ,asku valkasana visas dienas garuma, ir bistamaka veselibai,ka staigasana bez maskas.Kad siciem bus elposanas problemas,varbut kadai mammai atversies acis,Diemzel tas vairs nepalidzes atgut veselibu bernam

21.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Manā skolā, Rīgas 24 vsk., 70- to gadu vidū, šķiet klasē piektajā, atnāca jauna meitene- mūzikas skolotāja. Mācīja mums patriotismu. Arī Dievs svētī Latviju.

Nē, visa mūsu klase bija nacionāli noskaņota, bet kāds, no mums, to mājās pastāstīja vecākiem. Tie, acīmredzot, bija idejiskie okupantu pakaļu bučotāji un noziņoja "kam pienākas".

Pēc nedēļas skolotājas vairs nebija...

Joprojām nezinu to, kurš tas bija.

Es domāju, ka Elmārs Barkāns, pašlaik portāla "Jauns.lv" galvenais redaktors. Bet, varbūt ne viņš. Tad nu, piedod, Elmār.

21.nov 2021 Atbildēt
ekels

aaaaaaa

21.nov 2021 Atbildēt
ekels

Maska vīrusam ir taspats, kas drāšu žogs odam! BIZNESS tas ir! Un nekas vairāk! Katram, kas nedzīvo mucā ir jāsaprot, ka AERASOLA tipa infekcijai maskas NELĪDZ!

21.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Idiota gabal, ja Covid ir bizness, tad pastāsti- kurš un kā no Covid pelna???

Bļa, ujobok.

21.nov 2021 Atbildēt

Komentēt