Komentāri: "Trakas mokas"; Ar Covid-19 inficēta latviete par redzēto slimnīcās

Ilze

Viņa ir vakcnējusies ar Astra Zenecu. Vēl tikai 26, maijā rakstīja "Tā atvieglojuma sajūta pēc pilna vakcinācijas kursa pabeigšanas ir neaprakstāmi kolosāla! Ja lietotu alkoholu, gandrīz vai šampi atrautu vaļā!"

Tde nu bija! Nav pat 5 mēneši no otrās vakcīnas, kad šī guļ slimnīcā nedēļām ilgi! Un tak vēl jauna sieviete, nevis 80gadniece ar slinku imūnisistēmu.

27.okt 2021 Atbildēt
Egita Šulca

Man ari ir astra zeneca. Nupat mans ģimenes loceklis- ari vakcinets- ir saslimis.. bet paldies dievam viegli

28.okt 2021 Atbildēt
josh

Pētījumi liecina, ka vakcīnu nodrošinātā imunitāte nav mūžīga, turklāt tā nav 100%-īga. J&J viszemākā im7nitāte, un visīsāko laiku, tad AStra Zeneca, Pfizer un Moderna. Pret gripu arī jāvakcinējas katru gadu no jauna. Un pirmreizējai ērču encefalīta vakcīnai tu arī duries trīs reizes, pēc tam jāatjauno. Stingumkrampji (kombinēta vakcīna) — bieži tu pat neuzzini, ka tev iešpricēja vakcīnu, jo tas pieder pie lietas, pie ārstēšanas asiņojošas traumas gadījumā.

27.okt 2021 Atbildēt
Ilze

Vispār jau tā nedrīkst būt, ka cilvēks neuzzina, kas viņam iešpricēts. Arī traumu gadījumā, ka dota stingumkrampju vakcīna, ta jāparādās slimnīcas izrakstā un jābūt fiksētam e-veselībā un civēka Potēšanās pasē. Ja ir tādi mediķi, kas kaut ko pa labi un pa kreisi šļircina, bet pacienta dokumentācijā nefiksē, tad ir darbs Veselības inspekcijai.

27.okt 2021 Atbildēt
Rolands atbilde Ilze

Lai nebūtu jāpārdzīvo par katru sīku skrambu, ka var trāpīties stingumkramju ierosinātājs, prātīgi cilvēki vakcinējas uz priekšdienām( Vakcīna kopā ar pretdifterijas vakcīnu)darbojas vairākus gadus. Atceries, ka stinguma krampju ierosinātājs nevakcinētam ir 100% nāvējošs, nāve šausminoša, labāk nepārbaidīt, ierosinātājs sastopams Latvijas augsnē, strādājot ar zemi izredzes pie ievainojumiem samērā lielas.

27.okt 2021 Atbildēt
josh atbilde Ilze

Izrakstā parādās, bet jautāt neviens nejautā, vai vajag. Tā kā man slimības dēļ šad un tad nākas nokļūt slimnīcā (epilepsija, kad zaudē samaņu un sasit galvu, piemēram), man pret stingumkrampjiem ir bijusi vakcīna vismaz reizi divos gados, kaut arī atjaunot vajag laikam reizi piecos vai desmit. Kad tu esi bezsamaņā, neviens nepajautā. Es jau ilgi dzīvoju Rietumeiropā, mums e-veselība tikai tagad sāk parādīties, pat īsti nesaprotu, ko tas nozīmē. Redzu zāles, kas man ir izrakstītas, bet vēl nav izņemtas, rentgena uzņēmumus galvai (saistībā ar to, ko skaidroju augstāk), bet neredzu visas asins analīzes vai implantus.

27.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde josh

Kurā valstī tu dzīvo?

Tas interesē sakarā ar e- veselību. Kurā zemē vēl tāda lieta ir?

Es dzīvoju Vācijā, e- veselības šeit nav un nebūs. Vajadzības nav.

27.okt 2021 Atbildēt
josh atbilde Dzēsts lietotājs

Beļģijā.

28.okt 2021 Atbildēt
josh atbilde Dzēsts lietotājs

Vajadzība principā ir. Esmu bijis četrās slimnīcās. Būtu tikai labi, ja katrā no tām varētu apskatīties manas iepriekšējās asins analīzes, implantus,ja jātaisa MRI (magnētiskā rezonanse), zāles, kuras man jālieto utt. Katrs var arī norādīt, kam atļauta piekļuve datiem. Es esmu atļāvis visām medicīnas iestādēm. Turpat arī var redzēt, kurš datiem ir piekļuvis.

28.okt 2021 Atbildēt
josh

Tu agrāk rakstīji par Vācijas medicīnas izmaksām, varu pateikt, ka Beļģijā medicīna nav pilnīgi par velti. Kad es pēdējo reizi biju slimnīcā sakarā ar epilepsijas lēkmi, man nācās samaksāt vairāk par 300 €. Un slimokase maksāja vairāk nekā 3000 €.

28.okt 2021 Atbildēt
acdfe

Švacinēta bāba aiņem slimnīcu!Kā nav kauna...

27.okt 2021 Atbildēt

Komentēt