Komentāri: Jaunā pētījumā atklāj, kāpēc Covid-19 pārslimojušajiem vajag vakcinēties

Dzēsts lietotājs

jo vairāk,jo labāk.Es esmu par kovidfanu mūžīgo vakcināciju.Ja atver muti un var redzēt,ka vakcīnās apēstais hamburgers peld, tad ir labi,bet,ja vakcīnas tek ārā pa ausīm,tad vēl labāk !!!

3.okt 2021 Atbildēt
kuku

Dzintar, tev nav apnicis? Būtu kaut reizi ko saprātīgu uzrakstījis. Bet ja nav ko teikt, tad varbūt labāk paklusēt?

3.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Nē nevaru,jo te raksta vienu murgojumu.Tiko TR viens virusologs te rakstija ,ka antivielu skaitam nav nozīmes,bet pēc nedēļas jau cits murgojums,ka tas ir ļoti svarīgi.Viens raksta,ka nevajag,bet cits,ka vajag.Katram savs murgojums un katram savi zinātnieki kaut kur visu laiku pēta,pēta .A ko no manis gribi? Tāpēc ar murgoju,jo lasu melus no rīta līdz vakaram.Aizmirsu piebilst rakstīto,ka mandarīni,ķiploki,griķu putra ,auzu pārslu putra ir kaitīga kā te tika apgalvots un ,ka tauku maizes it sevišķi kovida slimniekiem ir ļoti ieteicamas.Palasi vēsturi.

3.okt 2021 Atbildēt
Teodors

kuku tik tiešām kuku. Nu nav ko piebilst visa deģenerātu valdība ir kuku, kas gatava savu māti nopotēt par apdrukātiem papīra gabaliem.

3.okt 2021 Atbildēt
Sergejs

Es parslimoju, antivielu vairak ne ka pec potes, man nevajag to sudu poti, lai iet talu talu....

3.okt 2021 Atbildēt
Vita

Rīt jau būs citi pētījumi. Un parīt atkal būs citi. Un aizparīt atkal citi. Citi pētījumi būs pēc mēneša, pavisam citi būs pēc 1/2 gada utt.

Šajā situācijā NEVIENAM rakstam nevar ticēt.

3.okt 2021 Atbildēt
Sergejs

Tas lohotron....

3.okt 2021 Atbildēt
Teodors

Pilnīgi piekrītu Dzintaram. Visa šī ažiotāža pierāda nopotēšanas uzspiešanu. Ja pārslimojis, tad tiešām nav vajadzīgs vakcinēties. Šito žurnaļugu, kas publicē tādas muļķības jāsauc pie atbildības, totāla dezinformācija un tas pierāda potēšanās ažiotāžu.

3.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

nevienam nav noslēpums,ka par katru sapotēto $ maksā,tikai summa gan noslēpums. Izbrīna to spļāvienu pārbaude un cena 35 eur par katru.Tie ir miljoni.Tāpēc jau ari ir šitās idiotiskās reklāmas ,kuras ir absurdas un visu laiku tie zinātnieki pēta,pēta,pēta ,lai to letiņu glābtu no kovida ,bet īstenībā visiem nospļauties vai kāds par kropli palika,vai pekas atmeta.Lasu internetā,ka no gripas tikai ES mirst 75 000 cilvēku gadā,no HIV mirst miljoni pasaulē un visiem absolūts pohujs a te pa TV saka,ka slimnīcās guļ 390 kovidslimo uz 2 miljoni iedzīvotāju,bet panika un tieksme glābt ir kosmiska.Dumpis vipār prātā jūk kā visus glābt grib.

3.okt 2021 Atbildēt
Emilija Saulite

Covid afera!

3.okt 2021 Atbildēt

Komentēt