Komentāri: "Lidl" meklē darbinieku; alga no 1700-2000 eiro

Roze Puķīte

Un kpc netiek uzrādīts, cik vietās būs jastrādā un, ka neņēm vecakus par 40 gadiem? Tu vienlaicīgi būsi gan kasieris, gan zāles darbinieks, gan aiz letes stāvēsi, gan apkopēja, gan ceptuvē stradāsi t.i. visias maiņas laikā skraidīsi uz visām pusēm. Un parēķiniet kāda sanāks alga uz 5 profesijām? Tpc jau neviens neiet pieteikties. Ah, jā un vēl tāds sīkums- pirmaja maiņā darbā jābūt jau 6-os no rīta.

18.aug 2021 Atbildēt
Anna Vinakalns

Ja,darbs nav no vieglajiem un latvijas stradniekam tada skraidisana noteikti nepatiks.Tacu tas darbinieks parzinas visus veikala plauktus un spes atbildet uz pirceja uzdotajiem jautajumiem.Diemzel Latvija ta ir bieza paradiba...viekala darbinieks rausta plecus vai atbild "nezinu".Bet ja vilina alga PAMEGINI,bus par GRUTU - ej projam.Un patiesiba,uz darbu iet stradat,nevis atsedet stundas un sanemt naudu.Pieradit,ka vari vairak un tiekties pec kaut ka vairak,tas jau ir izaugsmes iespejas.Katrai pieredzei ir sava vertiba.

Tas-ka nenem vecakus par 40 - varetu but taisniba (kaut gan tiesi saja vecuma ir lielaka izturiba).Arzemes darbinieku sejas tiesam mainas biezi...Tad jau nav ko brinities,ka darbiniekus nevar atrast????

18.aug 2021 Atbildēt
Kon Za

Kaut kādi stipri pamaz ....

18.aug 2021 Atbildēt
Kasiog

Nekas, 3 mēnešus izspiedīs kā vecus citronus un tad ņems nākamos darbiniekus.

19.aug 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Parasta lieta Latvijā. Pārbaudes laiks iet uz beigām un tad čau. Priekš kam maksāt pilnu, līgumā noteikto algu?

19.aug 2021 Atbildēt
Viesturs Pumpurs

Bingo, Kasiog un Jeļena. Tā tas LV notiek gandrīz visās lielveikalu ķēdēs. 3 mēnešu pārbaudes laiks un tad ņem nākamos, jo neies jau pārbaudes laikā maksāt pilnu algu. Tāpēc jau vajag tos darbiniekus tik lielā skaitā, lai varētu mainīt katrus trīs mēnešus.

19.aug 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

LIdl ir korekts pret darbiniekiem.

Viņi neatlaiž darbiniekus.

Viss ir korekti.Darba stundas netiek pārstrādātas, alga ir ļoti laba. Veselības apdrošināšana.

Ko piedāvā MAXIMA?

19.aug 2021 Atbildēt
Jānis Resčevskis

Cipari jau skaisti, tik vajadzētu ar likumu noteikt ka alga jānorāda neto nevis bruto lai cilvēki redz ko reāli nopelnīs un cik valsts nozags...

20.aug 2021 Atbildēt

Komentēt