Komentāri: Sieviete par notikumu veikalā: Sēžu mašīnā un raudu

Dzintra Strazdiņa

It kā jau sīkums, bet tiešām aizkustinoši!!!!Kamēr būs mums tādi cilvēki kas palīdzēs pilnīgi svešam cilvēkam ar tik jauku žestu, mums vēl cerība ir!!!!!

3.aug 2021 Atbildēt
Roze Puķīte

Arī es esmu piedzīvojusi neparastas lietas. Reiz iestājos MX kasē, bet ta bija tik gara, ka nemaz neredzeju, ka ta ir kase "tikai ar norēķinu kartēm", bet man skaidr nauda. Ārā karsti, man ir slikti. Domaju atstāšu groziņu un iešu projām bez produktiem. Jo otreiz izstāvēt tadu rindu nebūtu manos spēkos. Un te stāvošie vīrs ar sievu saka- mēs par jums samaksasim ar karti, bet jūs atdosiet skaidra naudā. Summa bija paliela, ēdiens man un kaķim, tā arī izdarījām. Viņi lkm redzēja kā es izskatos, jo izgājusi ārā pie veikala vēl labu laiku elpoju svaigu gaisu un tikai tad devos projām. Liekas, ka maskas tad vēl nevajadzēja.

3.aug 2021 Atbildēt
Rita Schmitz atbilde Roze Puķīte

Man bija līdzīgi,bet vīrietis ,kurš piedāvājās samaksāt ar karti nepaņēma no manis vispār neko:)))Vienkārši pateica,ka nevajag :))) Summa bija ap 10€

4.aug 2021 Atbildēt
Regīna Menčevska

Paldies Dievam ir vēl līdzjūtīgi, palīdzēt griboši,

un varoši cilvēki mūsu Latvijā!

3.aug 2021 Atbildēt
Malda Freiberga

Tiešām jauki, ka ir tādi cilvēki arī Latvijā. Lai Visums viņiem dāvā visu, ko vēlas sirds. Man Latvijā nav bijis neviens aizkustinošs gadījums.

Esmu piedzīvojusi Vācijā gandrīz vienmēr, ka man ar 2-3 precēm nav jāgaida aiz daudziem pilniem ratiem, jo cilvēki laipni un saka lai eju viņiem priekšā. Gods man un gods viņiem.

3.aug 2021 Atbildēt
Rita Schmitz

Itālijā arī vienmēr piedāvā palaist,ja redz ,ka tev pāris preces

4.aug 2021 Atbildēt
Juris Akmens

Ir gadījies piemest pie kases, man šķiet normāla lieta ziņot vēl kā jūtas kam pietrūkst līdzekļu .

3.aug 2021 Atbildēt
Mike

Pilnīgi pohuij

4.aug 2021 Atbildēt
Maija Altenberga

Tādu cilvēku, kam kontā paliek nulles līdz nākošai pensijai vai algai ir tūkstošiem. Zinu no pieredzes. Un sajūta nav patīkama. Valdībui gan tas neinteresē, un diez vai kāds no viņiem samaksātu. Neticu! Lai visiem pietiek naudiņas!!!

4.aug 2021 Atbildēt
Valdis Rudzitis

5 eiro vairs nav nekas. Drīz arī 10 būs ka 5 centi

4.aug 2021 Atbildēt
Valdis Rudzitis

Lūk tāda ir tā inflācija. 1993 gads alus kiosks sencis maksā 20 repšikus tieši 10santimu =14 eiro centi. Par ko runā? 5 eiro kādam aizdot uz neatdošanu.... īzī

4.aug 2021 Atbildēt
Diāna Auziņa

Es arī skaitu naudu, kas tur īpašs, ja maksāju daļu ar karti, daļu ar skaidru naudu. Bet bankas karte bieži dzīvo savu dzīvi, nevar zināt, vai pietiks pirkumam. It ipaši to gribu teikt par Citadeli.

4.aug 2021 Atbildēt

Komentēt