Komentāri: Zinātnieki skaidro, cik ilgi vakcīnas var pasargāt pret Covid-19

Normunds Grostiņš

Kāpēc Kariņš šokā par to, ka prof. Briģis valdības sēdē pareizi pateica - vakcinācijas antivielas nenodrošina personas aizsardzību?

Redzams, ka drīz Latvijā tāpat kā Lielbritānijā lielākā daļa ar covid mirušo būs vakcinētie. Tas ir pilnīgi pretēji Kariņa (JV) un Pauļuta, Viņķeles (Attīstībai/Par) solījumiem, ka vakcinētie pat nenonākšot slimnīcās.

Tāpēc Latvijā atšķirībā no Lielbritānijas tiek slēpts hospitalizēto un mirušo vakcinēto skaits. Tomēr noslēpt faktus drīz vairs nebūs iespējams un sekos plašu tautas masu dusmas un neapmierinātība. Arī LV tautas pacietība tomēr nav bezgalīga.

3.jūl 2021 Atbildēt
Vitass

Tu nu tas īstais,kurš rupējas par tautas pacietību.

3.jūl 2021 Atbildēt
Lauma

Normund Grostiņ, pareizi tu visu saki! Vitass, iepotē sev smadzenēs savas nevienam nevajadzīgās vakzīnas!

3.jūl 2021 Atbildēt
Harijs Saukums

Vakcinācija neatbrīvo no vīrusa pārnēsāšanas!

4.jūl 2021 Atbildēt
Ilva Kuzmina

Vakcīnas nav īsti izpētītas, bet jau zina cik ilgi darbosies. Murgs.

3.jūl 2021 Atbildēt
Broņislava Dzene

Latvijā ir daudz gaišreģu, kuri visu zina .

3.jūl 2021 Atbildēt
Alexandra

Ilva Kuzmina ! músdienu zinátnei nav nepieciesams pusgadsimts , lai pétítu ! Tiesám , murgs !

3.jūl 2021 Atbildēt
Sergejs Sergio Kalinovskis

Covid vakcina ar laiku maina cilveka DNS!!! Sagaidama pecvakcinacijas pandemija,kas ir šīs afēras pamats lai samazinatu cilveku populaciju uz zemeslodes!

3.jūl 2021 Atbildēt
Armands Kravalis

Iespējams, ka svarīgākais vārds ir ''var pasargāt'' nevis pasargā un tad visdrošāk jājūtas izslimojušajiem kuri vēl saņēmuši šprici, bet izslimojušie jau tā ir drošāki, tad tad kur jēga špricēties? Varbūt, ka valdībniekus, partijniekus , bijušos čekistus lai špricē 3x dienā, ja jau špricīte tik nekaitīga

3.jūl 2021 Atbildēt
Armands Kravalis

bet nacionālie tikai bļaus par nacionālajām vērtībām varavīksnes krāsās

3.jūl 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Redz ,paredz 8 meneši,nu kovidfani var gatavot teltis nākamajam potes laimes brīdim.Redz kā pasaulē visa zinātne raujas ,lai visus bez maksas glābtu no trakā kovida.Sāka ar '' visvajadzīgākajiem prioritātēm '' penšiem un guļošajiem 90 gadniekiem.Potē pat bomžus un nu jau lasu ,ka gatavi pat maksāt,ja piekritīsi indēties.Kāda vispasaules labdarība un par velti.Nu Indijā ubagu rajonos ,kur miļzu nabadzba un pārabdzīvotība visi ir glābti ar poti un nu visi veseli un 10 bērnu vietā katram nu būs 15. Kāda laime un labdarība.Pasaules varenie ir visi ir ar nimbu uz galvas.Paldies labiem cilvēkiem.

4.jūl 2021 Atbildēt

Komentēt