Komentāri: Vai iespējams iegādāties fiktīvu Covid-19 potes sertifikātu?

Inese Zīle

Nu nezinu gan vai risks zaudēt sertifikātu un iespēju strādāt ir tā vērts, jo agrāk vai vēlāk kāds izpļāpāsies un būs dzirdīgas ausis, kuras noziņos pēc piederības.

30.mai 2021 Atbildēt
Diāna Sirmā Bērziņa

kas tur ko brīnīties???ja var uzspiest,kad cilvēks nevēlas,ja var dalīt grupās,tad kāpēc nevar meklēt izeju no tā spiestā vājprāta???kāpēc cilvēkam vajag nezināmu vakcīnu,ja nav pat slimots???VIŅŠ NAV IZŅĒMUMS

30.mai 2021 Atbildēt
Diāna Sirmā Bērziņa

viņš ies uz teātri

30.mai 2021 Atbildēt
Diāna Sirmā Bērziņa

bez maskas un ar poti-vienalga garām vai iekšā ielaistu.

30.mai 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Bet ir jau vēl arī tādi ģimenes ārsti, kas pat izslimojušam bez vakcinēšanās nedos sertifikātu. Tā kā viss ir līdzsvarā.

30.mai 2021 Atbildēt
Inese Zīle

Ja ir pierādīts slimošanas fakts ar PCR testu, tad 6 mēnešus nav nekādu problēmu, ja būs tikai noteiktas antivielas , tad protams nekā.

30.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

man vairāk uztrauktu nevis '' idiota sertifikāts'',bet vai ārsti man dotu garantiju ,ka es nenolieku karoti,bet tie termiņi izraisa tikai smieklus. Manam paziņam bij ērču (pirms gadi 15 )encifalīts,koma,izslimoja un ārsti pateica,ka imunitāte pret encefalītu būs 10 gadi vismaz.A te saka ,ka jāvakcinējas un '' domājot'',ka imunitāte pāris mēneši.Iespaids tāds ,ka īstu cilvēku civilizācija sen izmirusi un mūsdienās dzimst visi bez smadzenēm.tā saucamās '' ūdensgalvas''. Jūs tiešām esat tādi idioti vai tēlojat?

31.mai 2021 Atbildēt
Ingems

TaNū, dārgs tas pirktais KorōnDiplōms sanāk...:/ Bet termiņš nāk ar joni, kaučkas jādomā

7.okt 2021 Atbildēt

Komentēt