Komentāri: Vai pacientiem e-veselība kļūs vēl nepieejamāka

Rolands

Nu ļoti pasauleis svarīgas lietas gan varētu uzzināt, ja kāds sāktu rakņāties personas datos(identitātē), to visu varētu teroristi, ienaidnieki savtīgi izmantot, sagraut valsts drošību. Visticam;āk, ka suns atkal pautus laiza, vienlaikus tik darīts viss iespējamākais, lai atr'[ak slimie galus atdotu. Pierādiet pretējo!

15.okt 2023 Atbildēt
labus

.. normāli - pid..i birokrāti laiza savus pautus ar pieaugošu intensitāti ..

15.okt 2023 Atbildēt
Kalamburs

Ņemot vērā, ka tika apgūti visai ievērojami līdzekļi, lai ieviestu šos "kvalificētos" elektroniskās identifikācijas līdzekļus, bet reti kurš iedzīvotājs tos izmanto, jo tie ir neērti un nestabili darbībā, tad nu pie budžeta piesūkušies parazīti ir izdomājuši, ka internetbankas nav drošas, bet caur radiem uzzināt savas urīna analīzes ir droši.

Nu ko lai saka - kādi vēlētāji, tāda arī valsts.

15.okt 2023 Atbildēt
Andris Avots

Skatoties no Vācijas - Latvijas “eParaksts mobile” un eID karte ir ļoti veiksmīgi projekti, un absolūti nepieciešami visiem!

15.okt 2023 Atbildēt
Kalamburs atbilde Andris Avots

Bet ja no Zimbabves skatās?

Tad vispār WOOW!!!!

15.okt 2023 Atbildēt
Kоments

Nesen teica, ka pensoināriem nevajag ID kartes un bez tam, kurš sens pensionārs, ir obligāti ar bērniem, vai radiem apkrāmējies, vai viņi nedzīvo Latvijā.?

15.okt 2023 Atbildēt
Aiva

Izskatā ka šajā valstī tiek darīts viss,mēs būtu āt

kontrolejami un mazāk zinoši.Drīz, tuvākie 20 gadi un.te būs tukšums no latviešiem,zeme ir notirgot,veikali ārzemju ātrāk nu jā ma,ās botītes, latviešu

15.okt 2023 Atbildēt
Russ

Iespējams, ka šīs idejas izdomātāji un ieviesēji - ierēdņi - saņems lielas prēmijas vai tiks paaugstināti amatā, jo te ir izgudrots labs pamats kūdīšanai pret iekārtu, lai apliecinātu Latviju kā nepilnvērtīgu, "nesastāvējušos" valsti. Ierēdņu skaita samazināšana uz pusi, katru otro patriecot, neko nedos - ierēdņiem ir īpašība gada laikā sev klāt pieaudzēt vismaz vienu palīgu, ja vien ir vieta, kur nolikt rakstāmgaldu. Ir divas iespējas: vai nu viss jāsāk no jauna, vai jāturpina muļļāties kā līdz šim un jāļauj valsti slīdēt uz leju (par ko runāja prezidents Levits). Varbūt ir vēl kāda cita iespēja?

15.okt 2023 Atbildēt
lasītājs33

Ir ok. Štrunts par čuru datiem, ko te uzsver kā svarīgāko. Galvenais, lai nav n-tie autentifikācijas līdzekļi. smartid nav ideāls un to vajadzētu likvidēt

15.okt 2023 Atbildēt
Andris Avots

Manuprār pāreja uz eId ir tieši pareizais virziens birokrātijas samazināšanai, un datu drošības nodrošināšanai. Attiecībā uz banku transakciju drošību - manuprāt jebkurai transakcijai vajadzētu notikt ar papildus eID apstiprinājumu, un manuprāt tas ir tikai laika jautājums, kad šāda vai līdzīga sistēma tiks ieviesta Latvijā un visā Eiropā.

15.okt 2023 Atbildēt
Roberts Cipulis

Manuprāt tu avot esi muļķis.

15.okt 2023 Atbildēt

Komentēt