Komentāri: Jurģis Liepnieks. Jaunā valdība. Es nesaprotu, kā mēs te nonācām

Guntis Akmeņkalns

Laba valoda, skaidra doma, desmitniekā, un tas priecē! Šī valdība, domāju, ir laipiņa uz ZZS valdību, kurā nebūs JV.

18.sep 2023 Atbildēt
brīvdomātājs

es nepieskaitu sevi pie latviešu gudrīšiem, kā rakstnieks,politehnologs Jurģis :) ar NESAPRAŠANU ...tādēļ atļaušos uz lustīgāku domu (pie Saeimas) - ka muļķiem VIENMĒR ir vairāk principu ...

18.sep 2023 Atbildēt
dzintra

Mārci Dzelme Ekarij!kas ar jums notiek?kāpēc jūs visur drukājiet šo tekstu?Vai skaņu plate sabojājusies?uzaiciniet meistaru!

18.sep 2023 Atbildēt
Arturs Ozols

Var jau jautāt ,kāpēc AS ministru grupa un Smiltēns atstāja amatus 2 Ventspils deputātu it kā dēļ ! Tomēr racionālāk būtu jautāt ,bet kas ir uzvarētāji . Nu ne jau Progresīvie , Uzvarētāji stāv aiz jaunā valsts Prezidenta muguras.. Šis spēks tad arī jāizdala uin jāanalizē .

18.sep 2023 Atbildēt
lasītājs33

Siliņa nav upurjērs, bet butaforija. Lai cik arī slikti viss neizskatās, naudas ir vairāk nekā jebkad.

Zināma cieņa pret AS, īpaši pret Smiltēnu. Likās, ka turēsies ar zobiem un nagiem. Vai atdeva visas kārtis ZZS? Diez vai. Tie 3 ideoloģiskie uzdevumi, ko pildīs šī valdība, nācijai ir liktenīgi.

18.sep 2023 Atbildēt
Azazel

Marcis Dzelme, kas ar Jums notiek? Kāpēc anālās bumbiņas un 30cm dildo pārstājāt pirkt? intīmpreču veikali pēc Jums ilgojas.

18.sep 2023 Atbildēt
viesis

Hm, šodien jau Latvijas bērnudārzos popularizē bezdzimuma būtnes un "pieskārienu tehniku" tā, ka normālās ģimenēs augošiem bērniem jau veidojas bailes iet uz bērnudārzu...... varbūt, ka Stambulas konvencijas ratificēšana, pēc kuras šo "izglītošanu" varēs veikt vēl aktīvāk un pilnīgi legāli, valdošajiem politiķiem tiešām ir daudz svarīgāks jautājums par visiem citiem, un tādēļ arī bija nepieciešama valdības maiņa........

18.sep 2023 Atbildēt

Komentēt