Komentāri: Uzņēmējs: kravu apturēšana Baltkrievijas virzienā – trieciens Latvijas reputācijai

Rima Solis

Ja šo saprot kā sveicienu jaunajam prezidentam, tad izklausās visai amizanti;) Domāju pašu publikāciju, nevis ĀM kretīnismu. Rinkeviča darbošanās stils apliecina favorītismu, kādēļ "nākamie kandidāti" uz Ārlietu ministra amatu, kuri ilgi cietušies, būdami ministrijas klerki, tagad demonstrē savas "potences"? Lai gan, kas vēl LR ār un iekšpolitikà var būt bez kretīnisma?

19.jūl 2023 Atbildēt
Janis Bērziņš

Sitam "biznesmenim" pateikšu ,iet karš ar to ir izteikts vis ,a jums ka tik kabatas piebāzt ar naudu ,kādi ligumi ar ārzemju firmam ,ko galigi glups esi.....brauc uz laukiem cukurbietes ravēt "biznesmeni"

19.jūl 2023 Atbildēt
Edgars Ozolins

Kam iet karš.Latvijai ar Baltkrieviju,vai,tupeni

19.jūl 2023 Atbildēt
viesis

Mjā, karš norakstīs visu... starp citu- tīrākā padomju domāšana......

19.jūl 2023 Atbildēt
viesis

Starp citu, Kariņš taču publiski pateica ka Latvijai tranzīta nozare nav vajadzīga.... tā, ka visa šī ākstīšanās ir pilnīgi loģiska, un saistīta tā ir nevis ar karu, bet Latvijas valdības politiku.

19.jūl 2023 Atbildēt
Agris

Šitas moskaļu biznesmanis var tīties uz savu Moskaviju vai arī pie Batjkas. Ukraiņi par šo mūsu amorālo biznesu maksā ar savām asinīm. Kamēr vieni ziedo miljonus Ukrainais uzvarai, tikmēr citi vatņiki taisa naudu palīdzot Moskovijas gubernatoram noturēties pie varas un papildināt savu kasi, lai vairētu maksāt algas moskaļu muzikantiem un Batlkrievijas represīvajiem spēkiem. Nozēlojami.....

19.jūl 2023 Atbildēt

Komentēt