Komentāri: Ukraina sev dzimšanas dienā uzdāvina "Karašu" — jaudīgu spārnoto raķeti

Nikolajs

Dīvaini...Vai biedrs Liepiņš ir muļķis, vai vienkārši nezin, ka tieši narkomāns-idiots tūlīt pēc ievēlēšanas pārtrauca visas raķešu programmas. Nerunājot par dienvidu atdošanu parašai un vēlmēm atvilkt karaspēku no Harkivas.

26.aug Atbildēt
Inocents

Ha - sorry, bet tas "narkomāns - idiots" tūlīt pēc Krievijas iebrukuma 2022. nevis aizbēga ar amerikāņu piedāvāto helikopteru, bet pieņēma cīņu; Ukraina nosvārstījās uz naža asmens un - noturējās. Un vēl: vai cien. Nikolajs pats tiešām zina visu-VISU? ))

26.aug Atbildēt
Nikolajs atbilde Inocents

Es teicu, ka zinu visu? Vienkārši no 2008 gada skatos viņu tv, un man nav jāatkārto parašas propaganda par "neaizbēgšanu".

27.aug Atbildēt
Valdis atbilde Nikolajs

Un visu to tev pastāstīja TV programmas?

27.aug Atbildēt
Latvian pagan

Nikolaj, cik tev maksā par to kremļa propagandas izplatīšanu latviskajā interneta vidē? Vai apzinies, ka tavas darbības ir noziedzīgas?

27.aug Atbildēt
Kaspars Sprogis

Lai vatņikiem labi garšo!

26.aug Atbildēt
Kaspars Sprogis

Lai vaņkām labi garšo!

26.aug Atbildēt
skrup

dažas lietas:

1) vatņikiek galīgi neiet ar flagmaņiem maskava - Melnajā jūrā burbuļus laiž otrais flagmanis maskava, pirmais palaida burbuļus WWI pie Liepājas... ;)

2) Ukraina ir ļoti spēcīga reaktīvajos un raķešu dzinējos. Lielākā daļa vatņiku kara lidmašīnu tiek izmantoti Ukraiņu MotorSič izstrādes! Pirms kara orki pēc līguma iepirka raķešu dzinējus no MotorSič kurus tālāk piegādāja US NASA... kkādā brīdī NASA sāka šos dzinējus pirkt no Ukrainas.

Ticiet man, Ukraiņi vēl pārsteigs ar savām tehnoloģijām.. :)

26.aug Atbildēt
skrup

Vai zinājāt, ka vatņiki nav spējīgi ražot naglas? ~80% naglu importē no baltkrievijas, tad seko ķīna, somija, indija utt....

26.aug Atbildēt
Nikolajs

Varbūt der paskatīties tuvāk? Pirms daudziem gadiem brīnījos, kāpēc latvieši vairs nemāk uztaisīt parastus āmurkātus, ka šie jāved no Ķīnas. Par naglām un sērkociņiem pat nerunājot.

27.aug Atbildēt
Valdis atbilde Nikolajs

Tāpēc, ka āmurkāti ir vajadzīgi tikai Nikolajam, pārējie turas vēl no Ulmaņlaikiem.

27.aug Atbildēt
Latvian pagan

Es lūdzu Dievus par Ukrainu. Novēlu Ukrainai uzvaru!

27.aug Atbildēt

Komentēt