Komentāri: Ciešanas un pārcilvēciska izturība: Ukrainas neatkarības vēsture "Neatkarīgās" acīm

Guntis Akmeņkalns

Ukrainas atbrīvošanas armijai jāaiziet līdz Maskavai. savā ceļā iznīcinot visu infrastruktūru, bāzes, lidlaukus, elektropārvades sistēmas, rūpnīcas. Kara noziedznieku Pūķinu var bez tiesas pakārt kopā ar Ļeņina mūmiju Sarkanajā laukumā. Viss uz to virzās, un labi, ka tā!

24.aug Atbildēt
IMIK

Ciešanas ir, pārcilvēciska izturība ir, ģeopolitiska tuvredzība, politiska muļķība nav. Vai ne? "Neatkarīgās" acīm. Kā saka, neredzam to ko negribam redzēt.

24.aug Atbildēt
IMIK

Latvija ar - viennozīmīgi atbalsta Ukrainu. Skaidrs ka viennozīmīgi jo Latvija jau ar neredz to ko negrib redzēt. Pasaule viennozīmīgi neatbalsta bet Latvija to neredz un negrib redzēt. Interesanti kāpēc. Cik atceros, reiz jau tā bija kad Latvija atbalstīja Taivānu, kad paskatījās rūpīgāk tad saprata ka viss nemaz nav tik viennozīmīgi.

24.aug Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Latvija viennozīmīgi atbalsta ne tikai Ukrainu tās cīņā pret okupantu Krievijas Federāciju, bet arī Kremļa Pūķinu un viņa politiku, kas vērsta uz Krievijas Federācijas pazušanu no pasaules kartes. Ja nebūtu Pūķins, viņš būtu jāizdomā, Krieviju viņš iznīcinās, ja vien kādi vietējie šo nenolinčos. Šie notikumi nav aiz kalniem. Latvijai jāstiprina robeža ar šaujamlūķām, lai varētu atsisties no Krievijas bēgļiem, kas uzradīsies, kad Krievijā sāksies vēl nebijusi veļikoje smuta.

24.aug Atbildēt
Valdis

Drusku paplašini savu redzes leņķi uz pasauli. Neskaties tikai dienvidaustrumu virzienā.

24.aug Atbildēt
IMIK atbilde Guntis Akmeņkalns

Nu bet, ko var darīt ja Latvija visur kur to palaiž cenšas skriet visiem pa priekšu. Kad sāks vainu dalīt tad loģiski ka Latviju pa priekšu palaidīs, tā teikt, latvieši, baltieši maksā visi un par visu. Kā saka, muļķis pat Baznīcā pērienu dabū.

24.aug Atbildēt
IMIK atbilde Valdis

Nu bet, loģiski ka jāskatās vairāk ir tur kur pasaule būs nevis tur kur kādreiz tā bija.

24.aug Atbildēt
Guntis Akmeņkalns atbilde IMIK

IMIKs zin, ka Ķīna, kas vaidojas par pasaules nabu, norīs pusi Krievijas, jau tagad Pūķins Krieviju ir pataisījis par Ķīnas priekšpilsētu, šis katru gadu brauc uz Ķīnu atskaitīties.

24.aug Atbildēt
IMIK atbilde Guntis Akmeņkalns

Ne tik drīz, ne tik drīz. Pie tā kā ir tagad Ķīnai kaut ko norīt no Krievijas nav nekādu iespēju. Varbūt ka kaut kad, kaut ko arī būs iespējams, bet tas tad būs tikai pie tā ka viss tur būs jau pavisam savādāk nekā tagad.

24.aug Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

Padzīvo arī kādreiz tagadnē.

24.aug Atbildēt
IMIK atbilde Valdis

Tagadne ir baigi neinteresanta. Ekonomika tikai ik pa laikam palaiž burbuļus, politika bubuļus, un viss iet virzienā uz grunti. Tagadnē vairs nav nekādas nākotnes perspektīvas.

24.aug Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

Tev točna nav!

Ne tagadnē, ne nākotnē, man ir aizdomas, ka nebija arī pagātnē.

24.aug Atbildēt
Valdis

Ko tu saproti ar vārdu pasaule? IMIKs un vēl trīs troļļi?

24.aug Atbildēt
IMIK atbilde Valdis

Pagātnē vismaz bija cerība ka nākotnē būs, bet tagad izrādās ka cerības ir veltas. Ja pagātnē privātā sektora vispār nebija tad tagad tas it kā ir, bet arvien vairāk zem publiskā sektora spiediena atkal nīkst ārā. Publiskais sektors atkal rullē. Kāds televizorā teica ka nākotnē atkal PSRS spīd. Igaunijā pēc sviesta atkal rindā jāstāv. Vai to var saukt par nākotnes perspektīvu?

24.aug Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

Tik ļoti gribas PSRS, ka esi gatavs ķerties pie jebkura salmiņa?

Kas tas par idiotisku savārstījumu?

Kādā pagātnē nebija privātā sektora?

Kur viņš pēkšņi uzradās? Tikko no Skabejevas sadzirdēji, ka drīz būs PSRS tā uzreiz saprati, ka no jauna kolhozus dibinās? Kaimiņos tev jau to trīs veči izdarīja, polšam sametās. Lūk tev arī tev publiskais sektors turpat pie pakša. Atnesīsi zaceni, varēsi piebiedroties.

Vienā komentārā par tevi rakstīju, ka tev nekas cits neatliek, kā stumdīt mēslus no kreisās puslodes uz labo un atpakaļ. Nekas cits neatliek, ja piezimst ar krievu šļuru galvā.

24.aug Atbildēt
IMIK atbilde Valdis

Nu bet, Valdi, vajadzēja jau saprast ka ekonomikā nebija privātais sektors. Un ja tā turpināsies tad drīz atkal nebūs.

24.aug Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

Izcils eksemplārs. Tālāk par kolhozu "Putj komunizma", pagātnē nespēj ieskatīties!

24.aug Atbildēt
Kоments

Vajag atdot Ukrainu atpakaļ Polijai un Lietuvai, lai atkal viss būtu kārtībā, bet par Krimu lai cīnāās Turcija ar Krieviju, jo tā bija senā viņu teritorija, jau Osmaņu impērijas laikos..! Būs miers, bet kristiešiem un musullmaņīem, tad būs labs prāts.! 

24.aug Atbildēt
Valdis

Kurš būs tas devējs?

Tu?

24.aug Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Nē, ne var teikt ko grib, bet ukraiņi ar ieiešanu Kurskā malači, katru dienu tiek sagrauti kādi Krievijas stratēģiskie objekti, nodarīti miljardos mērāmi zaudējumi. Droniņi. Kas to būtu domājis, ka visu Krievijas tanku tūkstošus lētie droni samala miltos. Un, ka tagad droni iznīcinās Krievijas ekonomiku. Krievijas PBK kanāls, kas apskata ekonomiku, nav tik dikti Pūķinisks kanāls. Tur runā dažādi eksperti, ne visi Pūķina ideologi, un, skatoties šo kanālu, var nojaust, kas īsti notiek Krievijas ekonomikā, ka Krievijā viss iet uz grunti, turklāt ar paātrinājumu. Ja, īsi, tagad pat biedrs Pūķins jau apzinās kādus mēslus ievārījis.

24.aug Atbildēt
IMIK

Jā un ukraiņi šoziem atkal varēs dzīvot pie lielas gaismas un daudz siltuma. Tikai kas šiem to gaismu dos un kur to siltumu viņi ņems.

24.aug Atbildēt
Guntis Akmeņkalns atbilde IMIK

Jā, ukraiņiem priekšā daudz grūtu dienu, bet izrullēs...galvenais, ka Pūķiniskā Krievija sabruks. Pirms Pūķina avantūras uzsākšanas 2014. gadā, KF attīstījās pārsteidzošos ātrumos, rietumu kapitālu milzīgā apjoma ieplūde, pluss veiksmīgā tirdzniecība ar bagātajiem rietumiem Krieviju taisīja par vienu bagātu valsti...a kas tagad? Kapitāli aizplūst, jauni neienāk, bez kapitāliem nevar attīst1īties tikai grimt, pluss karš ar Ukrainu- miljardiem zaudējumi teju katru dienu...tur drīz nebūs ko ēst, atkal būs taloni...un tas viss viena pamuļķa Pūķina dēļ! Jā, interesantus laiku piedzīvosim!

24.aug Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

Tikai tev vajag, lai gaismu un siltumu iedot.

Un vēl arī metodiskos norādījumus tavu daiļdarbu sacerēšanai.

Normāli cilvēki paši spēj radīt. Ukraiņi jau labu uguntiņu sakūruši. Pietiks siltuma līdz ziemai. Un ari gaismas tev un visai maskavai.

24.aug Atbildēt
IMIK atbilde Valdis

Nu es nezinu, ko ļaudis var jūsmot par to iebrukumu Krievijā? Mani kaut kā tas īpaši nemaz nerausta. Ne tur gaisma, ne tur siltums.

24.aug Atbildēt
Valdis atbilde IMIK

Nu kā ta nav gaismas un siltuma?

Svilst jau septīto dienu?

Saka ka vēl kādas 12 cisternas palikušas.

Kad izdegs, aizkurs nākamās.

24.aug Atbildēt

Komentēt