Komentāri: Absurda teātris: Pasaules Banka uzskata, ka Krievija ir valsts ar augstu ienākumu līmeni

Rolands

Loģiski ir tas, ka loģikas nav, jo nav sankciju pēc būtības, ir tukšu salmu kulšana, Jā, sankcijas ir tikai iztēle, nav bijušas, nav pašlaik un arī nebūs nākotnē. Visa Pasaule gaida brīdi, kad Ukraina padosies, pašinīcināsies, lai ar pilnu sparu mestos Krievijas atjaunošanā, apbruņošanā, lai tā spētu ātrāk sagatavoties uzvaras gājienam Rietumu virzienā.

4.jūl Atbildēt
Jānis

.aukas tādi! Wprld Bank nedomā tā kā domā īstenie latvieši jau 100 gadus.

4.jūl Atbildēt
Imants Imants

Padomā tikai, Pasaules Banka publisko savu ziņojumu un Skuratovičam momentā piesvilst gan pakaļa, gan pipuks, jo ziņojums ir pretrunā Skuratoviča galvā mītošajai pasaules ainai. Nez, no kurienes tādi pamuļķi rodas, un kāpēc viņi raksta masu dezinformācijas līdzekļiem? :-D

4.jūl Atbildēt
janis

Krievijā ir visi nabagi - vajag vairāk skatīties LSM - tur ir patiesība, tapēc jau krieva kanālus nogrieza - tur nepareiza interpretācija. Paskatos uz Dobeli - apvemties var, bet interpretācvija pareiza, ne velti šī saņem 5600€ mēnesī par divu nedēļu darbiņu.

4.jūl Atbildēt
brīvdomātājs

:) lai, nu kā... bet, NAUDAS LIETĀS Pasaules Bankas ICIKS jau nu nav muļkis...

4.jūl Atbildēt
viesis

Hi, hi, " lielvalsts" , kura pat nav spējīga ražot normālas automašīnas, un pārtiek tikai no ķīniešu s....u kopā lipināšanas, pēkšņi tiek pasniegta kā bagāta un pārtikusi valsts...... pārsmieties var :)))))))

4.jūl Atbildēt
Juris Liepiņš

Nu Apvienotie Arābu Emirāti, Bahreina, Katara un Saudi Arābija jau nu arī neko dižu neražo, bet par nabagiem jau tāpēc viņus saukt neviens netaisā ...

4.jūl Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Jā, jā...Krievija plaukst un zeļ, nav aiz kalniem veļikoje smuta, kad nebūs tur ko ēst! Latvijai jāmīnē robeža, lai var atsisties no Krievijas bēgļiem, kad tur sāksies smuta.

4.jūl Atbildēt
Uldis

Tas,ka Pasaules Bankas vērtējums nesakrīt ar Latvijas propogandas uzstādījumiem,nenozīmē,ka šī ziņa ir nepatiesa..

Vakar, 13:06 Atbildēt

Komentēt