Komentāri: Zinātnieks: Eiropa maz zina par politieslodzītajiem Krievijā

Oskars

Es daudziem saku ka ka ir daudz bargāki spēki pašā ES sastāvā. Pašā rietumu Eiropā ir vēl autoritatīvāki spēki vārda brīvības ziņā.

Īsts piemēr Skotijā, kur pastāv likums kas paredz ieslodzīt cilvēkus par “offencive memes”, jeb par joku bildēm uz telefona. Tā ir “naida runa” galīgajā formā. Tur ir politiķi, jeb zvēri, kā Hamza Yousaf, kas visas problēmas novēl uz rasisismu un prakstiski runā ar to domu ka vajag jau deportēt un apcietināt visus vietējos (baltādainos).

Anglijā iztiekties pret imigrāciju, LGBT ir daudz daudz bīstamāks gājiens nekā pret Putinu krievijā. Krievijā pārsvarā ņem ciet tos kuriem ir kaut kāda sekotāju bāze. Bet Anglijā tas ir pilnīgi visas karjieras un varbūt pat brīvības risks katram individuālim. Tā ir arī “naida runas” novēršanas politika galīgajā formā, jeb 155 tūkstoši sodīti cilvēki gadā. Daudz, daudz vairāk nekā Krievijā. Burtiski arestētu cilvēku skaits Anglijā pārsniedz Kreiviju 8x. Iesitiet internetā kas notika ar Chelsea Russell.

No Vācijas pēdējais ko redzēju bija video kā policija lauzās iekšā dzīvoklī lai vecākiem konfiscētu bērnu par “naida runas” publicēšanu soc tīklos. Aa pagaidi! Tas pats arī Anglijā notika kad policija nemitīgi rāva ārā no mājas 16 gadīgu autistisku meiteni par “naida runu”.

10.jan Atbildēt

Komentēt