Neatkarīgā iesaka: Kultūras pasākumi līdz 17. februārim, apmeklējami bez maksas

© Jānis Deinats

6.lapa

Noklausies! Evija Sloka par mieru

Publicitātes foto

Dziedātāja Evija Sloka neierastā sadarbībā ierakstījusi jaunu dziesmu - “Miers”.

Dziesmas “Miers” vārdu autors ir Mārtiņš Kanters, bet mūzikas autors un producents ir Juris Ludženieks. Evija dziesmu iedziedājusi, atrodoties ASV.

Lai arī šī ir pirmā dziesma, kurā kopā piedalās Evija, Mārtiņš un Juris, visi trīs ir sadarbojušies dažādos citos projektos.

“Juri zinu jau kopš šova “Koru kari 2” laikiem, kopā dziedājām Rīgas Sarkanajā korī. Dziesmu “Miers” iedziedāt viņš piedāvāja jau 2022. gada sākumā. Interesanti, ka ikreiz, kad man kāds piedāvā iedziedāt dziesmu un esam gatavi to izdot, dziesmas emocionālais vēstījums atbilst tai dzīves situācijai, kurā atrodos,” tā par dziesmu stāsta Evija Sloka.

“Dziesmas teksts “Laid, lai auļo tava dzīve” precīzi atspoguļo to, kā man iesācies šis gads. Ir daudz pārmaiņu: jauni projekti un drauga Nika bildinājums tieši šīs dziesmas foto sesijas laikā,” atklāj topošā līgava.

“Reizēm ir grūti iedomāties, kā var saglabāt mieru, joņojot pa dzīvi,” viņa prāto, secinot, ka nevajag ļauties citu ietekmei - mieru katrs var atrast sevī.

Dziesma “Miers”:

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais