Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 24. līdz 31. decembrim

© Publicitātes foto

4.lapa

Ziemassvētki Rīgas Domā

Publicitātes foto

Ar krāšņiem Ziemassvētku koncertiem un dievkalpojumiem Rīgas Doms aicina piedzīvot Kristus piedzimšanas svētkus senajās baznīcas velvēs - pašā Rīgas sirdī.

Pirmo Ziemassvētku dienā svētdien, 25. decembrī, pulksten 19.00 izskanēs visiem zināmas un populāras Ziemassvētku dziesmas Valta Pūces (attēlā) aranžijās. Tās izdziedās tenors Jānis Kurševs, Boļeslava Voļaka brāsbends un jauktais koris «De Coro», diriģents Pēteris Vaickovskis.

Svētku dievkalpojumi: Ziemassvētku svētvakars - 24. decembrī pulksten 18.00, 1. Ziemassvētku dievkalpojums - 25. decembrī pulksten 12.00, 2. Ziemassvētku/Dziesmu dievkalpojums - 26. decembrī pulksten 10.00

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais