Neatkarīgā iesaka: Kultūras pasākumu afiša no 17. līdz 23. decembrim

© Publicitātes foto

10.lapa

Šreka trakais jaunais gads

Publicitātes foto

Svētdien, 18. decembrī, pulksten 12.00 kinoteātrī «Splendid Palace» būs skatāma jautra izrāde visai ģimenei «Šreka trakais jaunais gads».

Jaunā gada svinību laikā karalis gatavojas savas meitas kāzām ar Šreku un lielajām svinībām, bet pēkšņi pie viņa ierodas negantais princis Hugo un paziņo, ka kāzu nebūs. Senos rakstos teikts - princesi var precēt tas, kurš uzvarēs godīgā sacensībā par viņas roku. Karalim nav citas izejas, kā izsludināt šīs sacensības un te nu arī sākas visas patikšanas un nepatikšanas. Vai Šrekam izdosies uzvarēt nešpetno Hugo?

Šī būs aizraujoša, muzikāla izrāde visai ģimenei, kurā netrūks jautrības un piedzīvojumu.

Izrādē piedalās Rīgas teātru un Valmieras teātra aktieri, savukārt Šreka ādā ieslēpies lielisks humora sapratējs - Dailes teātra aktieris Imants Strads (attēlā).

Ieteicamais vecums: 3+.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!