Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 10 kultūras pasākumi līdz 19. novembrim

© Publicitātes foto

7.lapa

«Pērkons» un «Dzelzs vilks» svētku koncertos

Publicitātes foto

Mūsu valsts svētku dienā, piektdien, 18. novembrī, pulksten 17.00 uz svētku koncertu Bauskas Rātslaukumā aicina grupa «Pērkons» (attēlā), savukārt grupa «Dzelzs vilks» pulksten 16.00 savus klausītājus gaidīs Daugavpils Kultūras pilī.

Grupa «Pērkons» aicina ikvienu kopīgi svinēt Latvijas Republikas proklamēšanas 104. gadadienu, dziedot līdzi nozīmīgākajām grupas kompozīcijām, kas Atmodas laikā spēcinājušas mūsu tautu.

Ieeja koncertā bez maksas.

Savukārt uz grupas «Dzelzs vilks» koncertu Daugavpils Kultūras pilī ieeja ir ar ielūgumiem, ko var saņemt «Biļešu paradīzes» kasēs, internetā https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/122785 un Daugavpils Kultūras pils kasē (darbdienās no pulksten 16.00 līdz 19.00). Uzmanību! Ne vairāk kā četri ielūgumi vienai personai.

Atzīmējot trīs desmitgades latviešu rokmūzikā, «Dzelzs vilks» īpašā programmā apkopojis sulīgākās dziesmas no dažādiem grupas daiļrades posmiem, tām pievienojot populārākās kompozīcijas un pavisam jaunas dziesmas, cerot uz jaudīgu tikšanos ar grupas faniem Latvijas svētkos Daugavpils Kultūras pilī (Smilšu ielā 92).

Saules mūžu, Latvija!

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais