Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 9 kultūras pasākumi līdz 9. septembrim

© Publicitātes foto

8.lapa

«Muzikālais bandīts» Mitrohins

Publicitātes foto

Sestdien, 3. septembrī, no pulksten 20 Folkklubā «Ala Pagrabs» (Peldu ielā 19, Rīgā) muzicēs Vjačeslavs Mitrohins (attēlā).

Visiem klātesošajiem būs iespēja ieklausīties labākajās dziesmās latviešu valodā un ārzemju hītu kaverversijās izcilā un neatkārtojamā Vjačeslava Mitrohina ģitārspēlēs stilā, ka arī mūziķa autordziesmās.

Par Latvijas rokmūzikas aristokrātu dēvētais izcilais ģitārists Vjačeslavs Mitrohins uz skatuves ir kopš 1968. gada. Savulaik viņš pats jokojot sevi nosaucis par muzikālo bandītu, un vizuāli Mitrohins nereti salīdzināts ar skandalozo rokeri Elisu Kūperu. Taču ārējais huligānisms ir tikai maska Vjačeslava visaugstākās klases meistarībai un profesionālismam, kas slīpēts teju 50 gadu garumā. Ģitāra viņa rokās ne tikai raud un dzied, bet arī kauc, vaimanā, dusmojas, radot klausītājā vienreizējas emocijas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!